Türkiye podcast dünyasında ilk: Podcast dergisi PodioMag yayında

Türkiye podcast dünyasında ilk: Podcast dergisi PodioMag yayında

Türkiye'nin ilk podcast reklam ajansı olarak kurulan Podfresh yine bir ilke imza atarak, Türkiye'nin ilk podcast dergisi olan PodioMag'i yayımladı.

Geçtiğimiz 4 Mayıs’ta “Podcast sektörüne yeni bir soluk geldi” diyerek yola çıkan ve Türkiye'nin ilk podcast ajansı olma niteliğini taşıyan Podfresh, yine bir ilke imza attı.

Podfresh kurucularından Uraz Kaspar, İlkan Akgül ve Aykut İbrişim, podcastin sesini her alanda duyurabilmek için Türkiye'nin ilk podcast dergisi olan PodioMag'i yayımladı.

PODIOMAG'E ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Aylık olarak yayınlanacak dergi, sektöre dair haberler, yayıncılar için ekipman tanıtımları ve yayıncılarla yapılan söyleşilerle podcast meraklılarına kaliteli içerikler sunuyor.

İlk sayısında doğrulama platformu Teyit'in podcast yayını olan t cetveli'ne mercek tutulan dergi basılı olarak da okuyucular ile buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN