Türkiye’yi Los Angeles’ta temsil eden Umut Süleyman Altınpa dünya şampiyonu oldu

Türkiye’yi Los Angeles’ta temsil eden Umut Süleyman Altınpa dünya şampiyonu oldu

Dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olan World Beauty Fitness and Fashion'da ülkemizi Umut Süleyman Altınpa temsil etti. Altınpa, 18 ülkeden yarışmacının katıldığı Erkek Model Kategorisi’nde birinci seçilerek bayrağımızı dalgalandırdı.

Vücut geliştirme sporunda şampiyonluklara doymayan Umut Süleyman Altınpa,  Erkek Model Kategorisi’nde 18 ülkeden yarışmacının katıldığı finalde birinci seçilerek bayrağımızı dalgalandırdı. Oldukça zor olan vücut geliştirme sporunda aynı yıl içinde daha önce iki kez California’da çeşitli yarışmalarda şampiyonlukları olan genç sporcu Altınpa, kendi imkanlarıyla başlayıp devam ettiği spor kariyerinde önemli bir etkisinin olacağını düşündüğü için WBFF’e katıldığını ifade ederken, “Kendi imkanlarım ile hiç kimseden destek almadan, uzun bir süre zor şartlar altında hazırlık yaparak, ülkem adına 5 Ekim 2019’da yarışmaya katıldım. 18 farklı ülkeden katılan tüm rakiplerimi geçerek, Şampiyon olarak, 2019 yılının en iyi fitness model ünvanımın sahibi oldum ve profesyonel lig kartımı kazandım,ülkemizi ve bayrağımızı en iyi şekilde temsil ettim.” dedi.

19-10/09/7974175b-5aa3-4809-a582-0415b6db9c0f.jpg

BU USA BAŞKA USA

Çocukluğundan beri spor ve oyunculukla ilgilenen 1990, Denizli doğumlu sporcunun, İstanbul’da isminin baş harflerinden oluşan “Usa Team“ adı altında açtığı Fitness salonları var. Vücut geliştirme sporunun ayrı bir disiplin ve sıkı çalışma gerektirdiği için zor bir spor olduğunu ve sporcuların kendi imkanlarıyla dünya şampiyonalarına katıldığını ifade eden Umut Süleyman Altınpa, tüm zorluklara rağmen ülkesini başarıyla temsil edip birincilik aldığını ama kimsenin bundan haberi olmadığını da sözlerine ekledi. “Ülkemiz adına yarışırken, desteğin olması gerekir.” diye vurguladı.

Los Angeles’ta Eric Morris ve Ivana Chubbuk oyunculuk atölyelerine de katılan Altınpa, yeni bir film projesi için başrol teklifi aldığını , yarışma sonrası filme hazırlık için Türkiye’ye döneceğini , bugünlerde canlandıracağı rolü için çalışıp geri kalan zamanlarında kurmuş olduğu spor salonlarında eğitmenlik yaparak öğrencilerine yardımcı olacağını ve gelecekteki proje ve yarışmaları için hazırlık yapacağını ifade etti.

19-10/09/0242a210-6257-4b5e-ae2c-79c5df0368c4.jpg

19-10/09/aee14659-0b27-4603-be97-7c053c4b172a.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN