TÜVTÜRK çalışma saatleri | TÜVTÜRK kaçta açılıyor ve kapanıyor?

TÜVTÜRK çalışma saatleri | TÜVTÜRK kaçta açılıyor ve kapanıyor?

TÜVTÜRK çalışma saatleri vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Araçlarını muayene ettirecek olan vatandaşlarımız TÜVTÜRK çalışma saatlerini araştırarak muayene için geç ya da erken kalmak istemiyor. Bu kurumla ilgili bilmeniz gereken bütün detaylar haberimizde. İşte bilmeniz gerekenler…

TÜVTÜRK çalışma saatleri vatandaşlarımızın en merak ettiği konulardan biri. Ülkemizde araç muayenesinde tek yetkili kurum olan TÜVTÜRK çalışma saatleri kapsamında vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Bu içeriğimizden kurumla ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. İşte tüm bilgiler…

TÜVTÜRK

TÜVTÜRK, Türkiye’de araç muayenesinde yetkili tek kuruluştur. TÜVTÜRK araç muayenesini uluslararası standartlarda gerçekleştirir ve trafik güvenliğine katkı sağlamayı amaçlar. TÜVTÜRK’ün 210 sabit, 5 motosiklet, 74 gezici, 13 gezici traktör istasyonu 3 ortaklı bir kurumdur. Doğuş Grubu, TÜV SÜD ve Bridgepoint bu ortaklardandır. 3 bin 500 çalışanı ile TÜVTÜRK, yılda 9 milyondan fazla aracın muayenesini gerçekleştirmektedir. Yaklaşık 4 milyon aracın ise egzoz gazı emisyon ölçümünün gerçekleştirir.

20-01/03/tuvturk2.jpg

TÜVTÜRK’ün başlıca hizmetleri arasında periyodik araç muayenesi, egzoz gazı emisyon ölçümü ve tespit, yola elverişlilik muayenesi, zorunlu muayene, tadilat sonrası muayenedir. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından faaliyetleri düzenlenen TÜVTÜRK, TS EN ISO 17020 standartı uyarınca Türk Akreditasyon Kurumu tarafından denetlenmektedir. TÜVTÜRK’te yapılan her muayeneden alınan ücretin belli bir kısmı 20 yıl boyunca devlet kasasına eklenmektedir. TÜVTÜRK Genel Müdürlüğü, Ayazağa Mahallesi, Mimar Sinan Sokak No:21 Seba Ofis Bulvar B Blok Sarıyer-İstanbul adresindedir. TÜVTÜRK’e 0212 366 99 00 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

ÇALIŞMA SAATLERİ

TÜVTÜRK cumartesi günleri dahil olmak üzere 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. TÜVTÜRK Pazar günleri çalışmamaktadır. Ayrıca Ramazan ve Kurban Bayramı, 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim’de de hizmet vermemektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN