İSKİ kaçta açılıyor ve kapanıyor? İSKİ çalışma saatleri

İSKİ kaçta açılıyor ve kapanıyor? İSKİ çalışma saatleri

İSKİ çalışma saatleri orada işlem yaptıracak vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. İSKİ çalışma saatleri kapsamında vatandaşlarımızın, fatura ödeme, abonmanlık işlemlerini yapıyor. Bu kurum ile ilgili bilmeniz gereken her şeyi sıraladık. İşte tüm bilgiler…

Vatandaşlarımız birçok işlemleri için gitmek zorunda kaldıkların İSKİ’nin çalışma saatlerini araştırıyor. İSKİ çalışma saatlerini araştıran vatandaşlarımız bu kuruma geç ya da erken gitmemek istiyor. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi olarak bilinen bu kurumla ilgili bilmeniz gereken her şeyi sıraladık. İşte bilmeniz gerekenler…

İSTANBUL SU VE KANALİZASYON İDARESİ

İSKİ, 1981 yılında kurulmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bağımsız bütçeli bir kuruluş olan İSKİ’nin açılımı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’dir.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İSKİ’nin Yönetim Kurulu Başkanıdır. İSKİ Genel Müdürü ise Büyükşehir Belediye Başkanı’nın teklifiyle seçilir. Bu durumu Çevre ve Şehircilik Bakanı da onaylar.

İSKİ yönetim kurulunda kıdemli genel müdür yardımcısı ve 4 üye bulunmaktadır. İdari yapılanmada ise 5 genel müdür yardımcılığı, teftiş kurulu başkanlığı, hukuk müşavirliği, iç denetim birim başkanı, 19 daire başkanlığı ve 96 müdürlük vardır.

20-01/02/iskii.jpg

İSKİ’nin günümüzde 2 bin 491 memuru, 3 bin 564 işçisi, 1 adette sözleşmeli memuru vardır. İSKİ’nin gelirinin tamamı su satışıyla karşılanır. Yatırımlarda su satışından elde edilen gelirle yapılır.

İSKİ Genel Müdürlüğü, Güzeltepe Mahallesi, Alibey Caddesi No: 25 Eyüp Sultan adresindedir. İSKİ’ye 0212 321 00 00- 0212 301 20 00 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca İSKİ’ye 7 gün 24 saat Alo 185’ten ulaşabilirsiniz.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

ÇALIŞMA SAATLERİ

İSKİ, hafta içi her gün 08.30- 17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. 12.00-13.00 saatleri arasında öğle molası verilmektedir. İSKİ vezneleri ise hafta içi 08.00-16.00 saatleri arasında çalışmaktadır.

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında hizmet verilmektedir. Pazar günü çalışılmamaktadır. Ayrıca İSKİ, Ramazan ve Kurban Bayramı’nda 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim’de hizmet vermemektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN