Vatan Bilgisayar çalışma saatleri | Vatan Bilgisayar kaçta açılıyor ve kapanıyor?

Vatan Bilgisayar çalışma saatleri | Vatan Bilgisayar kaçta açılıyor ve kapanıyor?

Vatan Bilgisayar çalışma saatleri müşterileri tarafından merak ediliyor. Mağazaya gidip alışveriş yapacak olan vatandaşlarımız Vatan Bilgisayar’ın çalışma saatlerini araştırıyor. Ülkemizde elektronik eşya sektöründe hizmet veren bu firmayla ilgili tüm bilgiler haberimizde. İşte bilmeniz gerekenler…

 

Vatan Bilgisayar’a gidip alışveriş yapacak olan vatandaşlarımız bu mağazanın çalışma saatlerini araştırıyor. Vatan Bilgisayar, ülkemizdeki ilk bilgisayar mağazası olarak kurulmuştur. Bu firma çalışma saatleri kapsamında vatandaşlarımıza bilgisayar, cep telefonu, elektronik malzemeler gibi birçok ürünün satışını gerçekleştirmektedir. İşte tüm bilgiler…

VATAN BİLGİSAYAR

1983 yılında Taksim’de kurulan Vatan Bilgisayar, Türkiye’nin ilk bilgisayar mağazasıdır. Vatan Bilgisayar 1996 yılında Olivetti ürünlerinin dağıtıcılığı yapmıştır. 2002 yılında Türkiye’nin ilk tüm teknoloji ürünlerinin satışını yapan firma 2006 yılında dünyanın en büyük teknoloji marketini açmıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

2013 yılı sonu itibariyle 83 mağazasında tüm teknoloji ürünlerinin satışını gerçekleştiren Vatan Bilgisayar, 2019 yılı itibariyle 54 ilde 136 mağazası ile hizmet vermektedir. Vatan Bilgisayar’ın merkez binası İstanbul Zeytinburnu’nda bulunmaktadır. İletişim numarası ise 0212 4145900’dır.

20-01/01/vatan-bilgisayarjpgg.jpg

ÇALIŞMA SAATLERİ

Vatan Bilgisayar çalışma saatleri haftanın 7 günü 10.00-22.00 saatleri arasındadır. 0850 2225656 numaralı çağrı merkezinden hafta içi 09.00-18.40 saatleri arasında hafta sonu ise 10.00-17.00 saatleri arasında destek hizmeti vermektedir. Vatan Bilgisayar internet sitesinden ise satış hizmeti vermektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN