Vergi dairesi çalışma saatleri | Vergi dairesi kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor?

Vergi dairesi çalışma saatleri | Vergi dairesi kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor?

Vergi dairesinde işlem yaptıracak olan vatandaşlarımız çalışma saatlerini merak ediyor. Vergi daireleri çalışma saatleri kapsamında mükelleflerine vergisel açıdan hizmet sunar. Bu kurum hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik. İşte bilmeniz gerekenler…

 

Vergi dairesine gidecek olan vatandaşlarımız çalışma saatlerini merak ediyor. Mükelleflerinin vergisel işlemlerini yapan vergi dairelerinin çalışma saatleri vatandaşlarımız tarafından en çok merak edilen konulardan biri. Bu kurum hakkında bilmeniz gereken her şeyi sizin için derledik. İşte tüm bilgiler…

VERGİ DAİRESİ

Vergi daireleri mükelleflerinin vergi, tahakkuk, harç işlemlerini yapan bir dairedir. Vergi daireleri, Maliye Bakanlığının belirlediği kamu gelirleriyle ilgili muhasebe, ödeme, iade tahsil, tecil gibi işlemleri yapar. Vergi dairesinin olmadığı illerde bu görevlere defterdar bakar.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

ÇALIŞMA SAATLERİ

Vergi daireleri çalışma saatleri hafta içi 08.30-17.30 saatleri arasındadır. 12.30-13.30 saatleri arasında öğle arası verilmektedir. Hafta sonları vergi daireleri kapalıdır.

19-12/31/vergi-dairesi-calisma-saatlerii.jpg

Vergi daireleri Ramazan ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda tatildir. Ayrıca 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim’de de kapalıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN