İŞKUR kaçta açılıyor ve kapanıyor? İŞKUR çalışma saatleri

İŞKUR kaçta açılıyor ve kapanıyor? İŞKUR çalışma saatleri

İŞKUR çalışma saatleri vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. İş ve İşçi Bulma Kurumu olan İŞKUR çalışma saatleri kapsamında iş bulamayan vatandaşlarımızın istihdamını ve işsizlik sigortası işlerini yapıyor. Bu kurum ile ilgili bilmeniz gereken her şeyi sıraladık. İşte tüm bilgiler…

 

İŞKUR çalışma saatleri vatandaşlarımız tarafından en merak edilen konulardan biri. İş ve İşçi Bulma Kurumu olan İŞKUR’un çalışma saatlerine bu haberimizden ulaşabilirsiniz. Ülkemizin en merak edilen kurumlarından olan bu kurumla ilgili tüm bilgileri sizler için derledik. işte bilmeniz gerekenler…

İŞKUR

Vatandaşlarımızın işe alım sürecinde etkili olan İŞKUR, işsizliği engellemek amacıyla kurulmuştur. İŞKUR, İş ve İşçi Bulma Kurumunun 4 Ekim 2000 yılında kapatılmasının ardından kurulmuştur. İŞKUR, iş bulamayan ve işçi bulamayan üyelerinin taleplerine karşılık vermektedir.

19-12/31/iskurjpgg.jpg

ÇALIŞMA SAATLERİ

İŞKUR 08.00-17.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. İŞKUR 12.00-13.00 saatleri arasında öğle tatili yapmaktadır. Hafta sonu hizmet vermeyen İŞKUR, dini bayramlarda ve resmi tatillerde de çalışmıyor.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN