Türk Telekom kaçta açılıyor ve kapanıyor? Türk Telekom çalışma saatleri

Türk Telekom kaçta açılıyor ve kapanıyor? Türk Telekom çalışma saatleri

Türk Telekom’un kaçta açılıp kapandığı vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Türk Telekom çalışma saatleri kapsamında vatandaşlarımızın mobil, evde internet, ev telefonu, fatura ödeme gibi birçok işlemini gerçekleştiriyor. Kendilerini bu saatlere göre ayarlamak isteyen vatandaşlarımız çalışma saatlerini araştırıyor. İşte bilmeniz gerekenler…

Türk Telekom çalışma saatleri internette vatandaşlarımızın en çok araştırdığı konulardan biridir. Türk Telekom müdürlüklerinde işlen yaptırmak isteyen vatandaşlarımız Türk Telekom çalışma saatlerini araştırıyor. Vatandaşlarımızın internet ve telefon işlemlerini gerçekleştiren bu kurum ile ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde. İşte tüm bilgiler…

TÜRK TELEKOM

Türkiye’nin ilk entegre telekomünikasyon operatörüdür. Tüm telefon ve internet servis sağlayıcıları içerisinde kendi alt yapısıyla birinci sıradadır. Türk Telekom, ülkemizdeki diğer internet servis sağlayıcılarına ve sabit telefon hizmeti veren firmalara da hizmet vermektedir.

Türk Telekom’un 179 yıllık bir geçmişi vardır. Bugünkü Türk Telekom’un temeli 1840 yılında Postahane-i Amirane adıyla Sultan Abdülmecit tarafından atılmıştır. 30 Eylül 2019 itibariyle Türk Telekom 14,6 milyon sabit erişim hattı ve 22,8 milyon mobil aboneye hizmet vermektedir.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Türk Telekom ülkemizde 81 ilde 32 bine yakın çalışanıyla hizmet vermektedir. Türk Telekom çağrı merkezi numarası 444 1 444’tür.

20-01/01/turk-telekom.jpg

ÇALIŞMA SAATLERİ

Türk Telekom 08.30-17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. 12.30-13.30 saatleri arasında öğle molası vermektedir. Türk Telekom hafta sonları kapalıdır. Ayrıca resmi tatillerde ve dini bayramlarda hizmet vermemektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN