UPS Kargo kaçta açılıyor ve kapanıyor? UPS Kargo çalışma saatleri

UPS Kargo kaçta açılıyor ve kapanıyor? UPS Kargo çalışma saatleri

UPS Kargo çalışma saatleri vatandaşlarımızın merak ettiği konulardan biri. UPS Kargo çalışma saatleri kapsamında şehir içi ve şehir dışı kargo gönderimi yapıyor. Bu kargo firması ile ilgili tüm bilgiler haberimizde. İşte bilmeniz gerekenler…

UPS Kargo ile kargo göndermek ya da almak isteyen vatandaşlarımız bu firmanın çalışma saatlerini araştırıyor. Kargolarını göndermek ya da şubeye gidip teslim almak için geç ya da erken gitmek istemeyen vatandaşlarımız internetten UPS kargo çalışma saatlerini araştırıyor. Dünyanın en büyük kargo firmalarından olan bu kurum ile ilgili tüm bilgileri derledik. işte tüm bilgiler…

UPS KARGO

UPS Kargo, 1907 yılında Jim Casey tarafından Amerika’da kuruldu. Henüz 29 yaşında olan Casey, arkadaşından 100 dolar borç aldı ve Amerikan Kurye Şirketi’ni kurdu. Casey, teslimatları yaya olarak ya da bisikletle yapıyordur.

20-01/03/ups-kargo-kacta-aciliyor-ve-kapaniyordocxg.jpg

1919 yılında şirketi genişletti ve şirkete United Parcel Service ismini verdi. UPS, zaman içerisinde Amerika’daki diğer eyaletlere hizmet vermeye başladı. 1976 yılında ise Avrupa pazarına gidi. 1988 yılında Türkiye pazarına giren UPS, bugün 260’tan fazla şubesi ve 3 bine yakın personeli ile, 700 araçlık filosuyla hizmet vermektedir.

UPS Kargo merkez binası, Seyitnizam mahallesi, Mevlana caddesi UPS Plaza Zeytinburnu İstanbul adresinde bulunmaktadır. UPS Kargo’ya 0212 444 00 66 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. UPS Kargo kurye rezervasyon numarası 0850 255 00 66, WhatsApp gönderi hattı ise 0530 524 93 33.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

ÇALIŞMA SAATLERİ

UPS Kargo 08.30-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Cumartesi günleri 09.00-15.00 saatleri arasında hizmet veren UPS Kargo, Pazar günleri çalışmamaktadır. Ayrıca Ramazan ve Kurban Bayramlarında, 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim’de de hizmet vermemektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN