Uğur Dündar'dan o ismin aday gösterilmesine sert tepki! 'Kabul edemiyorum' diyerek verdi veriştirdi!

Uğur Dündar'dan o ismin aday gösterilmesine sert tepki! 'Kabul edemiyorum' diyerek verdi veriştirdi!

14 Mayıs seçimine sayılı günler kala milletvekili adayları da belli olmaya başladı. Peki Uğur Dündar hangi ismin adaylığına sert tepki gösterdi? Tüm detaylar haberimizde.

Tamamlanan milletvekili adaylığı listelerinin teslim edilmesinin ardından bazı isimlerin adaylığı tepkilere yol açtı. Peki Uğur Dündar'ın tepki gösterdiği isim kim? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MİLLETVEKİLİ LİSTELERİ BELLİ OLDU

14 Mayıs genel seçimine sayılı günler kala partilerin milletvekili aday listeleri de belli oldu. CHP saat 15.00'te YSK'ya milletvekili aday listesini teslim etti. CHP Ankara 1. bölge 4. adayı eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin oldu. Sadullah Ergin Deva Parti kontenjanından aday oldu. 

Uğur Dündar Sadullah Ergin Tepkisi

3 Temmuz süreci devam ederken Adalet Bakanı olan Sadullah Ergin'in adaylığı Fenerbahçe cephesinin de tepkisini çekti. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar konu ile ilgili sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı; 'Söylemeden edemem. Fenerbahçe 3 Temmuz FETÖ kumpası yapıldığı zaman Adalet Bakanı olan Sadullah Ergin Atatürk ve Cumhuriyet'i anımsatan Çankaya'dan aday olmasını bir Fenerbahçeli olarak asla kabul edemiyorum.' 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN