Vakaların arttığı Bursa'dan şok görüntüler! Ölümüne göbek attılar

Vakaların arttığı Bursa'dan şok görüntüler! Ölümüne göbek attılar

Son bir aydır pozitif vaka sayısındaki artış ile başı çeken Bursa'da, uyarıları hiçe sayanlar tarafından düzenlenen eğlenceler 'pes' dedirtiyor. Son olarak Gemlik'e bağlı Küçük Kumla Mahallesinde, koronavirüs yokmuşcasına yapılan davullu zurnalı sokak eğlencesi, akıl tutulmasının boyutunu gözler önüne serdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın her gün sayılarla ortaya koyduğu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları, son bir aydır başta Bursa olmak üzere bazı illerde artışa geçmişti.

Bursa'da pozitif vaka sayısındaki hızlı artış, başta Bakan Koca'yı ürkütmüş, hatta sosyal medya hesabından şehirde sosyal mesafe hiçe sayılarak yapılan toplu eğlence ve asker uğurlama görüntülerini paylaşmıştı. Koca, vatandaşları maske tatmaları, hijyen ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda uyarmıştı.

KORONA YOKMUŞCASINA DAKİKALARCA GÖBEK ATTILAR

bursayadairhersey instagram hesabında paylaşılan görüntülerde; Emniyet Müdürlüğü'nün aldığı tedbirlere rağmen sayfiye yerlerinde toplu eğlenceler ve kuralların hiçe sayılması dikkat çekiyor.

Son olarak Gemlik ilçesine bağlı Küçük Kumla Mahallesi sahilinde, vatandaşlar gece yarısı davul zurna eşliğinde koronaya inat dakikalarca göbek atıp kurallara uymadan eğlenmeye devam etti. Sosyal medyadaki görüntüleri izleyen vatandaşlar, "Biz aylardır koronavirüs tedbiri için eve boşuna mı kapandık" diye de yorum yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN