Valilik açıkladı: Elazığ'da kar tatili 6 Ocak'a uzatıldı mı? - Yarın okullar tatil mi?

Valilik açıkladı: Elazığ'da kar tatili 6 Ocak'a uzatıldı mı? - Yarın okullar tatil mi?

Elazığ Valiliğinin kararıyla yoğun kar yağışı nedeniyle Elazığ'daki okullarda eğitime yarın da ara verilecek.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Elazığ'daki okullarda eğitime yarın da ara verilecek.

Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışının sürmesi nedeniyle merkez ve 10 ilçede eğitim öğretime bir gün daha ara verildiği belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:

İl genelindeki ilk ve orta dereceli okullar

"Elazığ Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden alınan verilerin değerlendirilmesi neticesinde, mevcut kar yağışının il genelinde devam edeceği, buna bağlı olarak buzlanma ve don olayının beklendiğinden, yaşanan ağır kış koşullarının olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi ve yaşanması muhtemel olumsuzlukların önüne geçilebilmesi amacıyla yarın il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir."

Hamile ve engelli personelin de idari izinli

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Türkiye'nin 3 günlük hava durumu raporu:

Elazığ ve bağlı köylerdeki okullarda kar yağışı nedeniyle bugün eğitime ara verilmişti.

ELAZIĞ/AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN