Van'da eylem hazırlığındaki PKK'lılara operasyon! 2 terörist öldürüldü

Van'da eylem hazırlığındaki PKK'lılara operasyon! 2 terörist öldürüldü

Van'ın İpekyolu İlçesi'nde Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyond eylem hazırlığında olduğu tespit edilen iki PKK'lı terörist öldürüldü.

Van'ın İpekyolu İlçesi'nde Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda eylem hazırlığında olan 2 PKK'lı terörist öldürüldü.

Gece saat 01.30 sıralarında İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallasi'nde eylem hazılığında olan 2 PKK'lı olduğu ihbarını alan Van Emniyet Müdülüğü Terörle Mücadele ve Özel Harekat polisleri operasyon düzenledi. 2 PKK'lı teröristin bir evde kaldığını tespit eden Van Emniyet Müdürülüğü ekipleri, bölgeyi ablukaya aldı. Polisin "teslim ol" çağrılarına el bombası atarak karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2 PKK'lı terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

VAN/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN