Vergi daireleri bugün açık mı? 28 Ekim ve 29 Ekim'de vergi daireleri nasıl çalışacak?

Vergi daireleri bugün açık mı? 28 Ekim ve 29 Ekim'de vergi daireleri nasıl çalışacak?

Vergi daireleri bugün tüm gün hizmet verecek yani açık olacak. 28 Ekim'de tüm gün çalışacak olan vergi daireleri 29 Ekim Salı günü tüm gün kapalı olacak. Resmi kurumlar (PTT, Noter, Bankalar gibi) 29 Ekim Pazartesi günü yarım gün açık olacağını duyurmuştu. Vergi Daireleri ise yoğunluk olacağı için tüm gün hizmet verecek.

Bugün vergi daireleri açık olacak mı? sorusu sıklıkla araştırılıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 28 Ekim saat 13.00'dan 29 Ekim sonuna kadar resmi bayram sayılıyor. Resmi daireler ise genellikle 28 Ekim'de yarım gün çalışıyor ancak 29 Ekim'de tam gün tatil sayılıyor.

Öte yandan vergi dairelerinin çalışma şekli 28-29 Ekim'de farklı olacak.

BUGÜN VERGİ DAİRELERİ AÇIK MI?

Bugün (28 Ekim 2019) vergi daireleri tüm gün açık olacak. 29 Ekim 2019'da yani yarın ise hizmet vermeyecek ve tüm gün kapalı olacak.

Bugün ayrıca anlaşmalı bankalardan yapılan ödemeler de saat 22'ye kadar geçerli olacak.

NOTER, PTT, BANKALAR 28 EKİM ÖĞLEDEN SONRA KAPALI OLACAK

28 Ekim Pazartesi günü resmi kurum ve kuruluşlar yarım gün hizmet verecek. Yani 28 Ekim Pazartesi Bankalar, PTT, Noterler öğleden sonra kapalı olacak.

29 EKİM'DE TÜM RESMİ KURUMLAR KAPALI OLACAK

29 Ekim'de tüm devlet daireleri yani kamu daireleri aksi bir durum belirtilmedikçe resmi tatil dolayısı ile kapalıdır. Ayrıca bankaların şubeleri ve genel müdürlükleri resmi tatil nedeniyle kapalı olacaktır.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda resmi tatil sebebi ile noterler de kapalı olacaklar.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN