30 Ağustos’ta noterler açık mı? İşte nöbetçi noterler listesi

30 Ağustos’ta noterler açık mı? İşte nöbetçi noterler listesi

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle kapalı olan kurumlar yerine, nöbetçileri hizmet veriyor. Büyük taarruzun yıl dönümü münasebetiyle 1926’dan günümüze kadar kutlanan Zafer Bayramı’nda kurumlar tatil yapıyor. İşte il il nöbetçi noterler listesi…

 

Bankaların, eczanelerin, noterlerin ve devlet kurumlarının resmî tatil yaptığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda işleyişin aksamaması bakımından bunların bazılarının yerine nöbetçi olan kurumlar bulunuyor. Peki 30 Ağustos’ta nöbetçi noterler açık mı? İşte detaylar…

30 AĞUSTOS’TA NÖBETÇİ NOTERLER AÇIK MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle noterler ve nöbetçi noterler hizmet veremiyor. Ancak nöbetçi noterlikler Cumartesi ve Pazar günleri saat 10:00 - 16:00 aralığında hizmet verecektir.

ZAFER BAYRAMI İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER

Büyük Taarruz, Kurtuluş Savaşı esnasında Türk ordusunun işgalci güçlere darbeyi vurmasını sağlamak ve Anadolu'dan düşmanı tamamıyla çıkarmak için uygulanan bir harekâttı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 20 Temmuz 1922 yılındaki oturumunda kendisine dördüncü defa olmak üzere Başkomutanlık yetkisi verilen Mustafa Kemal Paşa taarruz kararını haziran ayında almış ve hazırlıkları gizli olarak sürdürmüştü. Büyük Taarruz Ağustos'un 26'sını 27'sine bağlayan gece Afyon'da başlamış, Aslıhan civarında kuşatılan düşman birliklerinin Gazi Mustafa Kemal’in bizzat yürüttüğü Dumlupınar Meydan Muharebesi'nde imha edilmesi ile Türk ordusunun zaferiyle neticelenmişti.

NÖBETÇİ NOTERLER İÇİN TIKLAYIN

RESMİ TATİLLER LİSTESİ 2019

30 Ağustos 2019 Cuma Zafer Bayramı

29 Ekim 2019 Salı Cumhuriyet Bayramı

19-08/30/ulasim.jpg

TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yolcular, İstanbulkart entegrasyonuna dâhil tüm toplu taşıma araçlarına kartını okutmak üzere ücretsiz ulaşım imkânını kullanacak. Ücret bedellerinin bütünü İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesinden karşılanacak. 30 Ağustos'a özel olarak toplu taşımaya ek seferler de konulacak.

Uygulama; Metrobüs, İETT, OTOBÜS AŞ (Havalimanı Otobüsleri Hariç), Şehir Hatları Vapurları, Özel Halk Otobüsleri, Özel Deniz Yolu Toplu Ulaşım Motorları ile Metro İstanbul'un yönettiği Metro, Tramvay, Tünel, Füniküler ve Teleferik hatlarında geçerli olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN