Vites karıştıran emekli kadın otopark duvarını yıktı

Vites karıştıran emekli kadın otopark duvarını yıktı

Almanya'nın Bottrop kentinde meydana gelen ilginç kazada 80 yaşındaki emekli bir kadın aracıyla otoparktan çıkarken vitesleri karıştırması sonucunda duvarı yıkarak beş metre aşağıya düştü.

[Karar]

Almanya'da bu sabah ilginç bir kaza meydana geldi. Bottrop kentinde bulunan bir otoparktan aracıyla çıkmaya çalışan 80 yaşındaki emekli kadın, vitesleri karıştırmasıyla otopark duvarını yıkarak beş metre aşağıya düştü. Bir kat aşağıda park halindeki başka bir aracın üstüne çakılan kadın, şans eseri yaralanmadan kurtarıldı. 

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, aracın içinde mahsur kalan emekli kadını çıkardıktan sonra olayı polislere devretti. Polisler, ilk incele sonrasında toplam hasarın 25 bin euro değerinde olduğunu saptadı. 

Öte yandan polisler olayla ilgili soruşturma başlattı. 

16-09/06/rgqergv.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN