Volkswagen Golf 2021 fiyatı cep takıyor! Yeni Golf güncel fiyatı...

Volkswagen Golf 2021 fiyatı cep takıyor! Yeni Golf güncel fiyatı...

Pazara sunulduğu günden bu yana, elde ettiği satış rakamlarıyla en başarılı Avrupalı otomobil olma özelliğini sürdüren Golf'ün 8. nesli Türkiye'de satışa sunuldu. Giriş paketi (1.0 110 beygir düz şanzıman) 223 bin 500 TL olarak açıklandı. Lansmana özel 300 adet giriş seviyesi (Impression) modeli ise 196 bin 500 liradan satışa sunulacak. İşte detaylar...

Yeni Volkswagen Golf Türkiye fiyatı belli oldu! Alman otomotiv devi Volkswagen'in Türkiye'de en sevilen modellerinden biri olan Golf'ün 2021 modeli satışa çıktı. 2000'li yıllarda ekonomik fiyatıyla ilgi odağı olan Golf, 2021 yılında Türkiye'de pahalı araçlar kategorisinde yer alıyor.

YENİ VOLKSWAGEN GOLF NE KADAR 2021?

Türkiye'de satışa sunulan motor yelpazesinde benzinli (TSI) ve hafif hibrit teknolojisiyle desteklenen eTSI (mild hibrit) motorlar bulunuyor. Üç silindirli 110 PS'lik TSI ve mild hibrit teknolojisine sahip (eTSI) motorun yanı sıra, 150 PS gücüne sahip (eTSI) mild hibrit teknolojisi içeren benzinli motor seçenekleriyle satışa sunulan Yeni Golf, 223 bin 500 TL'den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatıyla alınabilecek.

araba-6dvx-jpg.webp

TÜRKİYE'DE KAÇ VOLKSWAGEN GOLF SATILDI?

Golf modelinin Türkiye'de satışına 1994 yılında başladıklarını söyleyen Volkswagen Binek Araç Genel Müdürü Gino Bottaro, "Satışa sunduğumuz günden bu yana 210 bin'den fazla Golf'ü tüketicilerle buluşturduk" dedi.

Yeni Golf'ün planlanan süreden daha geç pazara sunulmasına rağmen, satış anlamında arayı kapatacak güce sahip olduğunu söyleyen Bottaro, "Golf ikonik hale gelmiş zamansız bir model. Tamamen dijitalleşen iç mekanı, ilerici teknolojileri ve sürdürülebilir mobilite yaklaşımıyla Yeni Golf, markanın başarısına katkı sağlamaya devam edecek" dedi.

araba-majd-jpg.webp

YENİ VOLKSWAGEN GOLF TASARIMI NASIL?

Yenilenen far tasarımı ile çok daha modern ve agresif bir görüntüye bürünen Golf; yeni ön ve arka tampon, radyatör ızgarasını takip eden dört çizgili kaput tasarımı ve C sütununa kadar devam eden omuz çizgisiyle bugüne kadar üretilen en iddialı ve aerodinamik olarak en ileri seviyeye getirilmiş nesil olarak karşımıza çıkıyor. 

Geleneksel aydınlatma teknolojisinin yerini alan LED teknolojisine sahip aydınlatmalar, 8. nesil Golf'ün baskın ve belirgin stil unsurlarından biri haline geliyor.

Volkswagen mühendisleri sade, dinamik ve akıcı bir tasarımla, sürtünme katsayısını 0,275'e indirerek, Golf'ün son derece aerodinamik bir yapıya kavuşmasını sağlıyor. Bu yapı, karşıdan esen rüzgarda dahi hava direncinden kaynaklı sürtünmeyi minimuma indirerek daha sessiz ve konforlu bir sürüşü de beraberinde getiriyor.

konvoy-bwnc-jpg.webp

YAPAY ZEKA İLE AKILLI AYDINLATMA

Yeni Golf'ün aydınlatma alanında otomotiv endüstrisinin en gelişmiş teknolojik seviyesini ifade eden IQ LIGHT-LED Matrix farları, her bir farın içinde bulunan 22 adet bağımsız LED modül ile farklı hava ve yol şartlarında en optimum aydınlatmayı garanti altına alıyor.

Zayıf görüş koşulları için özel bir fonksiyonu da bulunan statik viraj farları, 'Şehir İçi', 'Standart' ve 'Otoban' olmak üzere 3 farklı uzun far modu ve entegre dinamik sinyal lambaları ile IQ LIGHT-LED Matrix farlar, ayrıca düşük enerji tüketimleri ile yakıt ekonomisine de katkı sağlıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN