Kredi notu düşük olanlara kredi veren bankalar

Kredi notu düşük olanlara kredi veren bankalar

Bankalara kredi başvurusu yapan vatandaşların, Findeks kredi notunun belli bir seviyenin üzerinde olması gerekiyor. Fakat son yıllarda çeşitli nedenlerden dolayı bazı bankalar başvuru şartlarında esneklik sağladı. İşte, kredi notu düşük olan kişilere kredi veren bankalar listesi...

Düşük kredi notu bulunan kişilere kredi veren bankalar içerisinde Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Garanti Bankası'nı söylemek mümkün. Çeşitli nedenlerle acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlar, bankaların kredi imkanlarını yakından inceliyor. Fakat bireysel kredi başvuruları, kredi notunun yüksek olması durumunda banka tarafında onaylanıyor. Çeşitli nedenlerle kredi puanı düşük olan müşteriler için bazı bankalar kredi imkanı sağlıyor.

kredi-notum-0-diyenler-uzulmeyin.jpg

KREDİ NOTU DÜŞÜK OLAN KİŞİLERE HANGİ BANKALAR KREDİ VERİYOR?

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası kredi notu düşük olan kişilere kredi imkanı sağlıyor. 18 yaşından büyük olan ve 6 aydır sigortalı olarak aynı yerde çalışan kişilere 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verilebiliyor. Başvurular bankanın internet sitesinden ve şubelerinden yapılabiliyor.

Şubelere göre bazı değişikler olabildiğini belirtelim. Çeşitli Ziraat Bankası şubeleri kefil isteyebiliyor ve bu durumda alacağınız kredi imkanı artabiliyor.

VAKIFBANK

Vakıfbank düşük kredi notuna sahip vatandaşlara kredi imkanı sağlıyor. 60 ay vade ile verilen kredinin şartı ise son 12 aydır sigortalı çalışmak. Kimlik ve gelir belgesiyle banka şubelerinden başvuru yapılabiliyor.

GARANTİ BANKASI

Garanti BBVA, kredi notu düşük olanlara 40 bin TL'ye kadar kredi verebiliyor. Kredi başvurusu esnasında kimlik belgesi ve gelir belgesi ibraz etmek gerekiyor. Bireylse ihtiyaç kredisi için son 3 aydır sigortalı çalışmak gerekiyor. Üstelik kredi notu sıfır olan vatandaşlar isterlerse kredi kartı da alabiliyorlar.

QNB FİNANSBANK

Kredi notu düşük olan müşteriler için bir diğer tercih ise QNB Finansbank. Banka, düşük kredi puanına sahip müşterilerine 10 bin TL limitli ve 60 ay vadeli kredi fırsatı sunuyor.

kredi-notu-dusuklere-kredi-veren-bankalar-ve-kredi-notu-tablosu-min.jpg

KREDİ NOTU SIFIR OLANLAR BANKALARDAN KREDİ ALABİLİR Mİ?

Kredi notu kötü olan vatandaşlara kredi imkanı sağlayan diğer bankalar ise şöyle:

* Burganbank

* ICBC

* Citibank

* Arap Türk Bankası

* Fibabanka

* Alternatif Bank

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (29)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
29 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN