Werder Bremen takımı karantinaya alındı

Werder Bremen takımı karantinaya alındı

Bundesliga'da mücadele eden Almanya'nın köklü kulüplerinden Werder Bremen, bir futbolcunun testinin pozitif çıkması üzerine takım halinde karantinaya alındı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, dün bir futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıkması neticesinde tüm takımın karantinaya girdiği açıklandı.

Testi pozitif çıkan futbolcunun ismini açıklamayan Werder Bremen kulübü, futbolcuda enfeksiyonla alakalı bir belirtinin olmadığını duyurdu. Öte yandan yerel yetkililer takımda bir futbolcunun daha tedbir amaçlı olarak karantinaya girmesini önerdi. Bunun üzerine, önlem olarak takımın tamamı yarın yapılacak ikinci bir teste kadar karantinaya girdi.

Werder Bremen'in pazar günü kendi sahasında oynayacağı Hoffenheim maçı öncesi antrenmanları da iptal etti. Pazar günü yapılacak Hoffenheim maçının ise oynanacağı öğrenildi.

ALMANYA RİSKLİ ÜLKELERE YENİLERİNİ EKLEDİ

Öte yandan Almanya, riskli ülkeler listesini güncelledi.

Alman hükümetinin hazırladığı riskli ülkeler listesine İsviçre, Polonya, İrlanda ve Avusturya'nın büyük bölümü eklendi. Son günlerde koronavirüs vaka sayılarının arması üzerine riskli bölge olarak kabul edilen bölgeler için daha önce alınan kurallar Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak. Kurallar arasında riskli bölgelerden gelenlerin test yaptırması gerekiyor. Test yaptırmayanlar ise karantinaya alınacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN