Bakan Ziya Selçuk'tan maske açıklaması: Bu artık rica değil

Bakan Ziya Selçuk'tan maske açıklaması: Bu artık rica değil

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kendisine maske takılmaması için gelen mesajların olduğunu söyleyip "Bu artık bir rica değil, çocuklarımızın geleceği için bize yardımcı olmalısınız" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter sayfasından paylaştığı açıklamada, maske takılmamasına yönelik mesajlar aldıklarını belirtti.

Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İnanmakta çok zorlansam da "maske takılmaması, maskenin kalkması" için bize yazan insanlar olduğunu görünce gerçekten üzülüyorum. Bu artık bir rica değil, çocuklarımızın geleceği için bize yardımcı olmalısınız" açıklamasını yaptı.

"OKULA GİDENLERDE VAKA ARTIŞI YOK"

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara da, yüz yüze eğitime geçişle birlikte okula giden çocuklarda ciddi bir koronavirüs vakası artışı olmadığını söyledi. Kara, "Tersine okula gitmeyen çocuklarda pozitif görülme oranının yükseldiğini görüyoruz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN