Ziya Selçuk'tan velilere kantin çağrısı: Siz yine de kahvaltıyı evde yaptırın

Ziya Selçuk'tan velilere kantin çağrısı: Siz yine de kahvaltıyı evde yaptırın

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk kantinlerin açılmasının ardından velilere çağrı yaptı: Okul kantinlerimiz açıldı ancak siz çocuklarımızın kahvaltısını evde sağlıklı ve düzenli olarak yapmalarına özen gösterin, lütfen.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs salgını nedeniyle kapalı olan okul kantinlerinin açılmasının ardından velilere önemli uyarılarda bulundu. 

Sosyal medya hesabı üzerinden velilere çağrıda bulunan Selçuk, şu paylaşımı yaptı:

“Sevgili Velilerimiz, Sürecin bir parçası olarak okul kantinlerimiz açıldı ancak siz çocuklarımızın kahvaltısını evde sağlıklı ve düzenli olarak yapmalarına özen gösterin, lütfen. Bu önemin altını hep çizmiştik ama şu dönemde sağlıklı beslenme, bağışıklıkları için çok daha önemli.”

Yüz yüze eğitimin başladığı ilkokullarla, 8. ve 12'nci sınıfların bulunduğu okullarda kantinlerin 19 Ekim'den itibaren açılmasına karar verilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN