Yalova’da filyasyon ekibine çirkin saldırı

Yalova’da filyasyon ekibine çirkin saldırı

Yalova’da iki şahıs yol verme tartışması yaşadığı filyasyon ekibine saldırdı. Görevlileri uzun süre motosikletle takip ettikten sonra araçlarının önünü kesen şahıslar, sopalarla ekibin şoförünü yaraladı.

Filyasyon ekibinde görevli doktor Murat Duman ve şoför Nergiz Doğan Seyrantepe Mahallesi'nde bir ikamete giderek çalışma gerçekleştirdi. Buradaki işlemleri tamamlayan ekibin geri dönüşü sırasında mahalle sakinlerinden Ali E. ve Şahin T. arasında yol verme sebebiyle tartışma çıktı. Filyasyon ekibi sürücüsüne “Dikkatli olsana” diye bağıran ikili sonrasında, motosikletle takibe başladı. 

HASTANEYE KALDIRILDI 

Zanlılar motosikletle önünü kestiği filyasyon ekibini araçtan indirdi. Filyasyon ekibine sopayla saldıran zanlılar şoför Nergiz Doğan'ı kafasından yaraladı.

Nergiz Doğan olay yerine gelen ambulansla Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Zanlıların jandarmadaki işlemleri sürüyor.

FİLYASYON NEDİR?

Filyasyon tıp dilinde hastalığın kaynağını bulmak anlamına gelir. Koronavirüs tarzı bulaşıcı hastalıklar için yapılan çalışmaları ifade eder. Filyasyon, bulaşıcı hastalığın hangi sebeplerden dolayı kaynaklandığının tespit edilmesi anlamına da gelir. Yani virüslerin kaynağını araştırma çalışmalarını ifade eder. Filyasyon ile tehlikenin hala devam edip etmediği ve yayılma riskinin ne durumda olduğu gibi bilgiler de araştırılır. Bu çalışmalar, yayılımcı vakalarla mücadelede çok etkilidir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN