Apartmana gelen filyasyon ekibini darp edip, kilitledi

Apartmana gelen filyasyon ekibini darp edip, kilitledi

Konya'da bir hastanın oturduğu siteye kontrol amaçlı giden filyasyon ekibini hangi daireye geldiklerini söylemediği iddiasıyla apartmana kilitleyip, ekibin şoförünü de darp etti.

Konya İl Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri Meram'daki bir apartmanda koronavirüs salgını kontrollerini gerçekleştirip ayrılmak istedikleri sırada apartman görevlisi Mustafa Kemal Öztürk ile karşılaştı.

Öztürk, ekibe hangi daireye ve kime geldiklerini sordu. Filyasyon ekibi de hasta mahremiyeti nedeniyle bilgi vermedi.

Bunun üzerine Öztürk, filyasyon görevlisi Reyhan Kar ve Müşerref Tokuşlu'nun apartmandan çıkmalarına izin  vermedi. Görevliler, kendilerini dışarıda bekleyen ekip şoförü Ahmet İpek'i arayarak yardım istedi.

Apartman girişine gelen İpek ile Öztürk arasında tartışma çıktı. Öztürk, İpek’i darp etti. Filyasyon görevlileri de bu sırada apartman sakinlerinin kapıyı açmasıyla dışarıya çıktı.

Başından yaralanan İpek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Filyasyon görevlileri Kar ve Tokuşlu, polisi arayarak şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan apartman görevlisi Öztürk, 'Kamu görevlisini yaralama ve cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN