Yamaç, Koçovalı olmanın ne demek olduğunu hatırlıyor

Yamaç, Koçovalı olmanın ne demek olduğunu hatırlıyor

Her hafta ayrı bir heyecana sahne olan Çukur’un yeni bölümünde; Erdenetleri arkasına alan Sefa, Yamaç’ı zor duruma sokuyor. Yayınlanan 103. bölümünde Çukur’a yapılan ani baskınlar, izleyicileri ekran karşısına kilitliyor.

Yamaç, Selim’le yüzleşirken, hiç beklemediği bir suçlamayla karşı karşıya geliyor. Sultan, Çukur’a giderek Yamaç’ı köşeye sıkıştırıyor. Onun yapacağı hamle, Yamaç’a Koçovalı olmanın ne demek olduğunu hatırlatıyor…

İŞTE ÇUKUR’UN 103. BÖLÜM FRAGMANI


Yamaç, daha evvel cezalandırdıkları Sefa’nın, arkasına Erdenetleri almasıyla beraber zor duruma düşüyor. Çukur’a yapılan ani saldırılar izleyicileri ekran karşısına kilitliyor. Mahallede ve evde ipler gerilse bile yaşanan büyük saldırılar herkesi bir araya getiriyor.


Çukur’un yeni bölümünde; Selim’le yüzleşen Yamaç, hiç beklemediği ağır bir suçlamayla karşılaşıyor. Çukur’a ve Yamaç’a giderek köşeye sıkışırken Sultan’ın yapacağı küçük bir adım Yamaç’ı harekete geçirecektir. Yamaç, Koçovalı olmanın ne demek olduğunu o zaman anımsayacaktır.

yamac-kocovali-olmanin-ne-demek-oldugunu-hatirliyorr.jpg

ÇUKUR’UN SON BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Çukur'un 102. son bölümünde Efsun'la yaşadığı karşılaşmanın ardından öğrendikleriyle şoke olan Cumali, Çukur için bir defa daha harekete geçerken, bu esnada sürpriz bir isimden yardım görüyor.

Yamaç’ı çok zora sokacak bir sınava sokan Çağatay’a karşı Yamaç’ın hamlesi nefesleri kesiyor. Yamaç, hiç beklemediği birinden ortaklık teklifi alıyor. Çağatay’ın ziyaretinin ardından köşeye sıkışan Efsun, ardından şahit olduklarından dolayı büyük bir yıkım yaşıyor. 

Evde, kadınlar arasında ortam git gide geriliyor. Bu esnada, Sultan, Aliço’ya büyük bir görev veriyor. Yamaç, aldığı iki güzel haberle beraber biraz nefes alıyor, Çağatay’ı da hiç beklemediği bir duruma sokuyor.

yamac-kocovali-olmanin-ne-demek-oldugunu-hatirliyorrr.jpg

YAMAÇ’I BÜYÜK BİR YÜZLEŞME BEKLİYOR

Çukur'un 101. bölümünde; Çağatay’la bir defa daha karşılaşan Yamaç, oradan kurtulmak ve Cumali’nin öfkesinin yatışması adına nefes kesen bir plan tasarlıyor. Karaca’nın anlattıklarıyla Koçovalı evinde gerilen ipler bir kardeş kavgasının başlangıcı oluyor. Çukur’da olanlar ve evde olanlarla problemleri giderek artan Cumali, kritik bir karar veriyor. Selim ise Çukur’a liderlik yapmak adına ilk hamlesini atıyor. Hiç beklemediği bir zamanda güzel haber alarak sevinen Yamaç’ı büyük bir yüzleşme bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN