Vartolu neden yok, ne zaman gelecek? Açıklama geldi

Vartolu neden yok, ne zaman gelecek? Açıklama geldi

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’da Vartolu karakterine hayat veren Erkan Kolçak Köstendil’in son bölümde yer almaması izleyiciyi isyan ettirdi. Afganistan’a gitmeyi kabul eden Vartolu’yu Erdenetler öldürüyor.

Daha önce ailesine vakit ayırmak için Çukur’dan ayrılmak istediği iddia edilen Erkan Kolçak Köstengil’in canlandırdığı Vartolu, Erdenetler’in yaptığı hamleyle ölüyor. Ancak Vartolu’nun her fırsatta söylediği, ‘Ben dokuz canlıyım’ sözleri nedeniyle ünlü oyuncunun diziye geri döneceği konuşuluyor.

VARTOLU NEDEN YOK?

Çukur'da Vartolu karakteriyle gönüllerde taht kuran Erkan Kolçak Köstendil, aniden Afganistan'a gitti ve diziden ayrıldı. Çukur'da Vartolu Sadettin'e hayat veren Erkan Kolçak Köstendil'in oğluna vakit ayırmak için diziden ayrılmak istediği ileri sürülmüştü.

VARTOLU NEDEN AYRILDI?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur’da Vartolu karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil’in diziden ayrılması, takipçilerini isyan ettirdi. Çukur’da Erdenet ailesi intikam alabilmesi için Koçovalı ailesinden bir kişinin öldürülmesi şart olduğundan dolayı son bölümde Erdenetler’in yaptığı hamle, Vartolu Saadettin’in diziden ayrılmasına neden oldu.

vartolu-neden-yok-ne-zaman-gelecek-aciklama-geldii.jpg

VARTOLU NE ZAMAN GELECEK?

Birkaç bölüm sonra Çukur’a yeniden katılacak olan Erkan Kolçak Köstendil’in oynadığı Vartolu, her fırsatta dokuz canlı olduğunu söylüyordu. İntikam için Çukur’dan ayrılan Vartolu’nun bir sonraki bölümde yeniden yer alması gerekiyor. Çukur’un ana hikâyesi ilerleyen bölümlerde anlatılacağından dolayı Vartolu’nun yeniden dâhil edilmesi bekleniyor.

Senaryo yazarı Gökhan Horzum, Çukur’un son bölümünde Erdenet ailesinin karakteriyle öne çıkarıyor. Son bilgilere göre; Erdenetler; İntikam almak adına Vartolu’yu öldürüyor. Fakat ilerleyen bölümlerde Vartolu’nun tekrardan Çukur’a dönmesi bekleniyor.

Çukur'un 4. sezon 20. bölüm fragmanında Vartolu'nun ortaya çıktığı görülüyor. Ancak Vartolu'nun kaçıncı bölümde Çukur'a geri döneceğine dair net bir bilgi bulunmuyor...

1983’de Bursa’da doğan Erkan Kolçak Köstendil, lise dönemlerinde Bursaspor’da futbol oynadı.

Erkan Kolçak Köstendil, Kurtlar Vadisi, Güz Sancısı, Mukadderat, M.A.T,  Vakit, Sakarya Fırat, Torbacının Esrarı, Babalar ve Evlatlar, Merhamet ve One Night in İstanbul, Ulan İstanbul Yağmur: Kıyamet Çiçeği, İtirazım Var, Kara Bela, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Put Şeylere, Çukur gibi projelerde yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (24)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
24 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN