Yasak Elma dizisinde o hatayı herkes yakaladı! Öyle bir şey yaptılar ki: Bu kadar da olmaz dedirtti!

Yasak Elma dizisinde o hatayı herkes yakaladı! Öyle bir şey yaptılar ki: Bu kadar da olmaz dedirtti!

6 sezondur FOX TV ekranlarında yer alan Yasak Elma her bölümüyle izleyicilerin beğenilerini toplarken o bölümde ki hata yok artık dedirtti. Yasak Elma'da Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'li sahnesinde ki hata sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı.

MedYapım üzerinden üstlenilen Yasak Elma ekranların sevilen dizisi haline gelirken büyük beğeniler toplandı. Yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu'nın yer aldığı dizisinin senaryosunu kaleme alan ise Melis Civelek ve Zeynep Gür oldu. Dizinin her bölümü izlenme rekorları kırarken o sahnede ki hata ise resmen kınandı. Çekim hatası olan o sahne izleyicinin dikkatinden kaçmadı.

171. bölümüyle ekranlarda olan Yasak Elma dizisinin başrollerinde yer alan Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Nehir Erdoğan yer alırken birçok ünlü isimde dizide bulunuyor. Yayınlanan son bölümde Kumru karakteri ve Doğan'ın sahnesinde ki çekim hatası fark edildi.

Yasak elma çekim hatası

Doğan'ın Kumru'yu kurtarmak için girdiği fabrika binasında Selim'in havaya ateş açtığı sahnede Doğan'ın adamlarından birisi yerde yatarken aniden kalktığı dikkatleri çekti. Kumru ve Doğan'ın kadraja girmesiyle beraber tekrar yere yatması izleyicinin dikkatlerini çekti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN