Ankara ASKİ Su fatura bilgileri sorgulama, borç öğrenme

Ankara ASKİ Su fatura bilgileri sorgulama, borç öğrenme

Ankara'da ikamet eden vatandaşlar, ASKİ'den su fatura bilgilerini aynı zamanda borç öğrenme işlemlerini de gerçekleştirebiliyorlar. Bu işlemle ilgili gerekli olan bilgiler ise sadece T.C. kimlik numarası ve şifredir. İşte, kolay yoldan Ankara ASKİ Su fatura bilgileri sorgulama, borç öğrenme işlemleri..

Teknolojik alanda yaşanan gelişmeler, vatandaşların günlük hayatını oldukça kolaylaştırıyor. Daha önceden ya devlet kurumlarında ya da özel kuruluşlarda saatlerce beklenir ve talep edilen bilgiler belirli bir sonra öğrenilirdi. Şimdilerde ise bu bilgiler oturduğumuz yerden dakikalar içinde elimize ulaşabiliyor.

İnternetten gerçekleştirilen işlemlerden bir tanesi de su faturası borcunu sorgulamak ve aynı zamanda ödeme işlemleridir. Vatandaşlar, güncel su faturalarını, ödenmiş faturalarını, kullanım oranlarını kolaylıkla sorgulayabiliyorlar. Bunu mümkün kılan, teknolojiyi ve gelişmeleri yakından takip eden ve müşterilerine sunan şirketlerden bir tanesi de ASKİ'dir.

Ankara ASKİ Su fatura bilgileri sorgulama, borç öğrenme

Bilindiği üzere ASKİ, Ankara'da su dağıtım ve atık su toplama işlemlerini yürüten şirkettir. Uzun yıllar başkentli vatandaşlara hizmet veren ASKİ, su faturalarında borç sorgulama hizmetini hem merkezde hem de merkeze bağlı tüm ilçelerde verebiliyor.

Ankara ASKİ Su fatura bilgileri sorgulama, borç öğrenme

Ankara'da yaşıyorsanız ve su faturasıyla ilgili borç öğrenme işlemi başlatmak istiyorsanız 'https://onlineislem.aski.gov.tr/' adresine giriş yapmanız yeterli olacaktır. Bu işlem için şirket sizden herhangi bir üyelik işlemi istemiyor. Sadece abone numarası, sayaç numarası ve güvenlik girişi için istenen resim doğrulaması yaparak ilgili alanlarını eksiksiz ve doğru olarak doldurmanız yeterlidir.

Kredi kartıyla fatura borcunuzu ödeyebilmek için sistem sizden o zaman üyelik durumu isteyebiliyor. Bu işlem yine yukarıda verdiğimiz bağlantı üzerinden gerçekleştiriliyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN