Ankaralı vatandaşlara bedava alışveriş fırsatı! Belediye duyurdu: Başvurusu onaylananlar o miktarda alışverişi ücretsiz yapacak!

Ankaralı vatandaşlara bedava alışveriş fırsatı! Belediye duyurdu: Başvurusu onaylananlar o miktarda alışverişi ücretsiz yapacak!

Belediyeler, hükümetin yanı sıra kendi bütçeleri dahilinde de birçok yardım projesi gerçekleştiriyorlar. Bu projeler, özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşların yaşadığı sıkıntılara çözüm olmayı amaçlıyorlar. Bu kapsamda, Ankara Belediyesi de Ramazan ayına özel olarak muhteşem bir kampanya başlattı. İşte detaylar...

Ankara Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlarına Ramazan ayında da destek olmak amacıyla büyük bir kampanya başlattı. Kimliğini getirenlere Ramazan alışverişi bedava olacak şekilde tasarlanan kampanya, birçok kurum ve kuruluş tarafından destek ödemeleri devam ederken Ankara Belediyesi'nin katkısıyla genişletildi.

BAŞKENT KART İLE DESTEK ÖDEMESİ

başkent kart

Başkent Kart sahibi olan vatandaşlar için yapılan 500 TL'lik ek ödeme, ihtiyaç sahibi ailelere büyük bir destek sağlayacak. Geçim sıkıntısı yaşayan milyonlarca insan için belediyelerin gerçekleştirdiği destek ödemeleri, ekonomik krizin etkilerinin devam ettiği ülkemizde büyük önem taşıyor.

100 MİLYONA YAKIN DESTEK ÖDEMESİ YAPILDI

destek

Ankara Belediyesi'nin Ramazan ayı için gerçekleştirdiği 500 TL'lik yardımların hesaplara yatırılmasıyla birlikte, toplamda 99 milyon 587 bin 500 liralık ödemeler yapılmış oldu. Bu kampanya ile Ankara Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek ve Ramazan ayında da onların yanında olmak için elini taşın altına koydu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN