ASAT sabah kaçta açılıyor, hafta sonu çalışır mı? ASAT tatil günleri ne zaman? ASAT çalışma saatleri 2022

ASAT sabah kaçta açılıyor, hafta sonu çalışır mı? ASAT tatil günleri ne zaman? ASAT çalışma saatleri 2022

ASAT çalışma saati kaçtır? ASAT sabah kaçta açılıyor, hafta sonu çalışır mı? Soruları pek çok kişi tarafından büyük bir merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Antalya Su ve Kanalizasyon İdaresi, Antalya'da su ve sanitasyon hizmetleri vermek üzere kurulmuş Antalya Belediyesi'ne bağlı bir acentedir. Kurum, bağımsız bütçeli ve kamu tüzel kişiliğine sahip bir kurumdur. ASAT Genel Müdürü su kaynaklarını en yetkin şekilde korur; içme suyu, evsel ve endüstriyel suların ihtiyaç sahiplerine temiz, verimli ve kesintisiz bir hizmetle ulaştırılmasını sağlamak; ekolojik ve modern bir çalışma prensibi ile kanalizasyonu değiştirmek; samimi, saygılı, tavizsiz erişilebilirlik ve güvenilirlik; kurumsal ve sosyal sorumluluk yükümlülüklerimizi yerine getirmek; faaliyetlerine ara vermeden devam etmek, çevreye ve insan sağlığına duyarlı bir kurum olmaktır. Her gün çok sayıda insan işlerini ve etkinliklerini organize etmek için ASAT genel merkezine geliyor ve bu kişiler ASAT'ın sabah kaçta açıldığını, akşam kaçta kapandığını ve saat kaçta açık olduğunu soruyor. İşte detaylar…

ASAT ÇALIŞMA SAATLERİ 2022

ASAT, yüksek düzeyde hizmet üreten, su temininde insana ve çevreye odaklanan, sektöre öncülük eden bir kurum olmak için çalışmaya devam edecektir. Konyaaltı, Kepez, Varsak, AKSU, Alanya, Kemer, Finike gibi birçok yer ve lokasyonda şubeleri bulunmaktadır. ASAT şubeleri ve genel merkez sabah 8:00'de hizmete başlar ve akşam 17:30'da kapanır. Veznelerin çalışma saatleri biraz farklıdır. ASAT vezneleri sabah 8:00'de açılıyor akşam 16:30'da bir saat erken kapanıyor.

ASAT HAFTA SONU AÇIK MI?

ASAT yazar kasa ve ASAT şubesi hafta içi (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma) hizmet vermekle birlikte, Cumartesi ve Pazar günleri çalışmamaktadır. Su faturalarının ödenmesi, aboneliğin açılıp kapanması gibi çeşitli görev ve işlemlerle uğraşan kişilerin buna göre adapte olmaları gerekmektedir.

ASAT BAYRAMDA AÇIK MI?

ASAT genel merkezi ve diğer ASAT şubeleri; 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatillerde, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda hizmet vermemektedir.

SU FATURASINI ÖDEDİM, SUYUM NE ZAMAN AÇILIR?

17:00'a kadar borcunu ödersen aynı iş günü su açılır. Ancak bu saatten sonra yapılan ödemelerde açılış ve kapanış işlemleri bir sonraki güne ertelenecektir.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN