Bu paradan çoğu kişinin haberi yok... Edevlet hesabınızda para birikmiş olabilir... e-Devlet hesabımda para var mı? Hemen kontrol edip çekebilirsiniz!

Bu paradan çoğu kişinin haberi yok... Edevlet hesabınızda para birikmiş olabilir... e-Devlet hesabımda para var mı? Hemen kontrol edip çekebilirsiniz!

E-devlet sistemi 2008’de hayatımızda yer edinirken pek çok yeniliği ve kolaylığı da beraberinde getirdi. 7 bine yakın hizmet sunan sistemde kimsenin bilmediği sistemlerde yer almaktadır. Biriken bu paradan hiçbirinizin haberi yok. İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

BES sistemi birçok kişinin haberdar olmadığı bir konu olarak karşımıza çıkmaktadır. E-devlet sistemi üzerinden biriken paralarını öğrenebilirsiniz. Birçok kişi biriken paralardan haberi olmazken bunu öğrenmek için çok basit yöntem var. İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

SİGORTLILARI KAPSIYOR

Bireysel emeklilik sistemi kapsamında sigortalı çalışan vatandaşlar sistem içerisinde otomatik dahil edilmektedir. Bireysel emeklilik sistemine kayıt olunması durumunda her ay maaşlarında belli oranda kesinti yapılmaktadır. Birçok kişinin bu sistemden haberi olmaz ki kesilen ücretlerde birikerek büyük meblağlara ulaşabilmektedir.

Bireysel emeklilik bakiye sorgulama

BES SORGULAMA NASIL YAPILIR

E-devlet sistemi hayatımızda birçok kolaylığı getirirken bireysel emeklilik sistemi için kesilen paraları sorgulama imkanı da sunmaktadır. E-devlet sistemi ne kadar paranızın biriktiğini öğrenebilirsiniz. https://www.turkiye.gov.tr/emeklilik-gozetim-merkezi-bireysel-emeklilik-sistemi-devlet-katkisi-kullanim-ve-limit-bilgileri-sorgulama adresi üzerinden bakiyenizi öğrenebilirsiniz. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN