Çocuklu ve dar gelirli kadınlara 1100 lira devlet yardımı! E-Devlet üzerinden başvuran ev hanımlarına veriliyor

Çocuklu ve dar gelirli kadınlara 1100 lira devlet yardımı! E-Devlet üzerinden başvuran ev hanımlarına veriliyor

Herhangi bir işi olmayan çocuklu annelere devlet desteği geldi. E-Devlet üzerinden başvuran ve herhangi bir işte çalışmayan ev hanımlarına 1100 lira yardım yapılıyor. Ev hanımları acele edin destekten yararlanın! İşte ev hanımlarına destek başvuru şartları

İhtiyaç sahibi ailelere gelir kaynağı olmayan sigortasız ev kadınlarına 500-1000 TL arası destek verileceğini duyurdu. Bu destek her ay ihtiyaç sahibi annelere ödenecek. Bu destekten yararlanmak için belli şartları sağlamak gerekiyor. Çocuk sahibi olan annelere verilecek olan destek için en önemli şart sigortasız olması gerekiyor.

EV HANIMLARINA 500 TL YARDIM BAŞVURUSU 2022

Devlet çocuklu ev hanımlarına yapılacak destek için başvuruları almaya başladı. Sizde bu hizmetten yararlanmak istiyorsanız size en yakın hizmet binasına giderek başvuru yapabilirsiniz.

SİGORTASIZ EV HANIMLARINA 1100 TL YARDIM

Devletin verdiği maddi destek giyim, yakacak ve eşya yardımı olarak belirlendi. Sigortasız ve çocuklu ev hanımı olmak gereken şartlar arasında.

E-DEVLET EV HANIMLARINA SOSYAL YARDIM BAŞVURUSU 2022

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ihtiyaç sahibi ev hanımlarına verdiği destekten yararlanmak için E-Devletten başvuru yapabilirsiniz.

E-Devlete kimlik bilgileriniz ile girdikten sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasına giriş yapın. Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti Ön Başvurusu yazan satıra tıklayın. Karşınıza çıkan formu doldurun ve başvur yazısına tıklayın.

EV HANIMLARINA 500 TL YARDIM BAŞVURUSU ŞARTLARI

Bu maddi destekten yararlanmak için belli şartları sağlamak gerekiyor. Bu şartlar ise;

-TC vatandaşı olmak

-Sigortasız ve işsiz olmak

-Aile gelirinin Muhtaçlık seviyesinin altında olması

-Çocuk sahibi olmak

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN