Fatih Portakal ne zaman yayın yapmaya başlayacak? Fatih Portakal Sözün Özü ile dönüyor...

Fatih Portakal ne zaman yayın yapmaya başlayacak? Fatih Portakal Sözün Özü ile dönüyor...

Fatih Portakal, sosyal medya üzerinden yer alacağı yeni yeri açıkladı. Fatih Portakal, "Kendimin patronu olmak her zaman tercih nedenim" ifadelerine yer vererek yeni kanalı ve yayın saatine dair açıklamalarda bulundu. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz…

Fatih Portakal'dan takipçilerini sevindiren haber geldi. Ünlü isim tekrardan ekranlarda yer alacağını işaret etti!

Fatih Portakal, sosyal medya üzerinden yer alacağı yeni yeri açıkladı. Fatih Portakal, "Kendimin patronu olmak her zaman tercih nedenim" ifadelerine yer vererek yeni kanalı ve yayın saatine dair açıklamalarda bulundu.

Bir süreden beri ekranlarda yer almayan ve eskiden Fox TV Ana Haber sunuculuğu görevini yürüten Fatih Portakal dijital platformları aracılığıyla yayınlarını yürütecek. 'Fatih Portakal TV' olarak içeriklerini üreteceğine değinen Portakal, "3 Ekim Pazartesi'den itibaren 11:30’da hafta içi her gün 'Sözün Özüyle' sizlerin karşısında olacağım. Türkiye'yi ve dünyayı sizlerle anlamaya ve anlamlandırmaya çalışacağım. Daha özgür bir ortamda paylaşımlar yapacağız. Aynı zamanda benden başka insanlar da olacak ve içerik üretecekler" dedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN