Felaket geliyorum diyor! Sabah saatlerinde dışarı çıkacaklar aman dikkat! Önleminizi mutlaka alın... MGM'den sağanak yağış uyarısı geldi!

Felaket geliyorum diyor! Sabah saatlerinde dışarı çıkacaklar aman dikkat! Önleminizi mutlaka alın... MGM'den sağanak yağış uyarısı geldi!

Vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında hava durumu gelmektedir. Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları uyardı. Sabah ve gece saatlerinde illerde hava durumunun ne olacağı açıklandı. İşte güncel hava durumu tahminleri…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklığı tahminlerini açıkladı. Ülkenin kuzey kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir havanın etkili olacağı belirtildi. Perşembe günü Artvin Rize Sinop ve Samsun'un batı kesimleri ile birlikte Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yağmur ve sağanak yağışlar etkili olacak. Rize ve Artvin yüksek kesimlerinde ise karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı etkisini gösterecek. Diğer illerde ise az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. Marmara, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde pus ve sis etkisini gösterecek.

HAVA SICAKLIKLARINDA SON DURUM 

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklentisi yer almıyor. Ülkenin Batı kesimlerinde sıcaklıkların mevsim normallerinin 5-8 derece diğer yerlerin ise 2-4 derece üzerinde seyredeceği belirtildi.

Rüzgar genel olarak Kuzey yönlerden eserken ilk saatlerde ise Marmara ve Karadeniz kıyılarından esecek. Yarın rüzgarın yurdun güney kesimlerinde güney yönlerden hafif, ara ara orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Hava Durumu 2 KAsım

BU GECE HAVA SICAKLIKLARI NE OLACAK?

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu bir hava etkili olacak. Gece saatlerinde ise pus ve yer yer sis etkisini gösterecek.

EGE

Ege Bölgesi'nde az bulutlu ve açık bir hava etkili olacak. Gece saatlerinde ise iç kesimlerde pus ve yer yer sis etkisini gösterecek.

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık bir hava etkili olacak

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık bir hava etkili olacak. Gece saatlerinde ise pus ve yer yer sis etkisini gösterecek.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, kıyı kesimlerinin yarın (Perşembe) yer yer çok bulutlu, Sinop ile Kastamonu kıyılarının öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) kıyı kesimleri yer yer çok bulutlu Rize ve Artvin ile Samsun’un batı çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Rize ve Artvin’in yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer hafif kar yağışlı bir hava etkili olacak.

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık bir hava etkili olacak.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN