Green Card başvuruları ne zaman başlayacak? 2022 Green Card başvuru tarihleri

Green Card başvuruları ne zaman başlayacak? 2022 Green Card başvuru tarihleri

Green Card başvurusu heyecanı başladı. 2022 yılında yapılacak olan Green Card başvurusunun ne zaman olacağı şimdiden merak konusu oldu. Peki Green Card nedir? Ne için kullanılır? Başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar...

Green Card bekleyen milyonlarca insan var. Amerika Birleşik Devletlerinde oturma izni ve çalışma izni almak için kullanılan Green Card başvurularının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. 2022 Green Card başvuruları...

GREEN CARD BAŞVURU TARİHLERİ 2022! GREEN CARD BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Green Card sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş başvuru için gün sayıyor. Müjdeli haber geldi. DV-2024 Green Card çekilişi için başvurular Ekim ayında başlayacak.

GREEN CARD NEDİR?

Green Card alarak Amerika Birleşik Devletlerinde kalma şansınız oluyor. Hem güzel bir yaşam hemde iyi bir iş imkanınız oluyor. Green Card için her sene çekiliş yapılıyor. Çekiliş sonucunda Green Card sahibi olanlar Amerika Birleşik Devletlerinde oturma ve çalışma izni kazanıyor. Vatandaşlar için Amerika yolu açılıyor. Green Card'lı olmak için belirli şartlar var. Green Card'ın Türkçe karşılığı yeşil kart demektir.

GREEN CARD BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Amerika'ya açılan kapıdan girmek için gerekli olan şeylerden biridi Green Card'tır. Green Card başvuru şartları vardır. Başvurular ise DV Lottery web sitesinden başvuru yapabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN