Hepsiburada Black Cuma indirim günleri ne zaman başlıyor? Hepsiburada Efsane Cuma indirim tarihleri

Hepsiburada Black Cuma indirim günleri ne zaman başlıyor? Hepsiburada Efsane Cuma indirim tarihleri

Alışveriş yapmayı seven insanlar internet üzerinden merakla Black Cuma günlerinin ne zaman başlayacağını araştırıyor. Peki Hepsi Burada Brack Cuma günü ne zaman olacak? Tüm detaylar haberimizde.

Birçok alışveriş platformunda Black Cuma kapsamında ürünlere indirim uygulanıyor. İnsanlar da merakla Black Cuma zamanını bekliyor. Peki Hepsi Burada platformunun Black Cuma uygulaması ne zaman başlayacak? Black Cuma nedir? Hepsi Burada Black Cuma ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

HEPSİ BURADA BLACK FRİDAY NE ZAMAN

Tüm dünyada uygulanan Black Cuma gününde birçok ürüne indirim uygulanıyor. Edinilen bilgilere göre Black Cuma Kasım ayının son günlerinde uygulanıyor. Hepsi Burada platformunun bu seneki Black Cuma indirimlerinin ise 21 Kasım ile 26 Kasım tarihleri arasında uygulanacağı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre birçok üründe geçerli indirim uygulanacak ve bunun yanında platformda anlık büyük indirimler de yapılacak. Anlık indirimleri alışveriş yapanların takip etmesi öneriliyor.

Hepsi Burada Black Cuma Günleri

BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ

Efsane Black Cuma indirimleri tüm dünyada uygulanan büyük bir indirim olarak bilinmektedir. Neredeyse bütün ürünlerde uygulanabilen Efsane Cuma indirimleri ürünlerin normal fiyatlarından çok daha uygun bir fiyata alınmasını sağlamaktadır. Black Cuma indirimleri tüm alışveriş kategorilerinde uygulanabilmektedir. Ev dekorasyonundan makyaj malzemelerine, bakım ürünlerinden kıyafet ve ayakkabı kategorilerine yüksek oranlarda indirim uygulanır. Aynı zamanda Efsane Cuma indirim günlerinde yüksek fiyatlı arabalarda da indirim uygulanmaktadır. Bu sebeple araba alıcıları tüm sene Efsane Cuma indirimlerini bekler. Efsane Cuma tüm dünyada Black Cuma olarak bilinmektedir ve Hepsi Burada alışveriş platformunda da bu indirim günlerinde birçok ürün indirimli olarak müşterilerine sunulmaktadır.

HEPSİ BURADA PLATFORMU

Hepsi Burada alışveriş platformu 1998 senesinde kurulan internet üzerinden müşterilerine birçok ürünün satışını sağlayan platformdur. 2011, 2012 ve 2013 senelerinde Türkiye'nin en sevilen markası olarak, 2013 senesinde de yılın e-ticaret sitesi olarak seçilmiştir. Bilinen rakamlara göre Hepsi Burada platformuna aylık 100 milyon kişiden fazla alışveriş yapan insan ziyaret sağlamaktadır. Hepsi Burada platformunun İstanbul Şişli, Gebze ve Kocaeli'de merkezleri bulunmaktadır. Hepsi Burada platformu içerisinde 5000'den fazla alışveriş firması bulunmaktadır. Hepsi Burada şirketinin CEO'su Murat Emirdağ'dır ve 1 Ocak 2023 tarihinde CEO'luk görevini Nilhan Onal Gökçetekin alacaktır. Hepsi Burada platformu Horoz Lojistik Aras Kargo, PTT Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo ile anlaşmalı olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Hepsi Burada platformu yurt dışında Geopost ile işbirliği içinde çalışmaktadır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN