Hiç bu fiyata ayçiçek yağı aldınız mı? Flaş indirim yoğun ilgi gördü! Ayçiçek yağı yalnıza 65 TL

Hiç bu fiyata ayçiçek yağı aldınız mı? Flaş indirim yoğun ilgi gördü! Ayçiçek yağı yalnıza 65 TL

Zorlu ekonomik durumları ve artan enflasyonla beraber vatandaşların maaşları resmen ellerinde eriyip gitmektedir. Her şeye üst üste zam gelirken indirim haberleri yüzleri güldürmeye devam ediyor. Tarım Kredi ve Kooperatif marketlerinden ayçiçek yağ indirimi herkesin ilgi odağı oldu. İşte, 65 TL'ye ayçiçek almak için merak edilenler haberimizde

Gelen son dakika haberi üzerine ayçiçek yağında indirim başladığı duyuruldu. Tarım marketleri 1 Kasım ve 15 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak indirim kampanyası başlattığını açıkladı. İndirim listesinde dikkat çeken ise ayçiçek yağı oldu.

AYÇİÇEK YAĞINDA BÜYÜK İNDİRİM

Mutfakların vazgeçilmezi olan sıvıyağ gün geçtikçe zamlanmaya devam ederken son dönemlerde ürünlerin fiyatları cep yakmaya devam etmektedir. 1 Kasım itibariyle gerçekleşecek olan indirim furyasında ayçiçek yağın yeni fiyatı yüzleri güldürdü. Tarım Kredi marketleri uygun fiyatlı olarak ürünleri satışa sunarken müşterilerin yüzünü güldüren gelişme ayçiçek yağında oldu. Kısa süre devam edecek indirimde 2 litre ayçiçek yağının 65 TL olarak satışa sunulduğu belirtildi. 

ayçiçek yağında indirim

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN