İş arayan mezunlar! Bankada çalışmak isteyenlere müjdeli haber geldi... KPSS şartı yok! O 3 banka personel alımı yapıyor! 10.100 TL maaş verecekler!

İş arayan mezunlar! Bankada çalışmak isteyenlere müjdeli haber geldi... KPSS şartı yok! O 3 banka personel alımı yapıyor!  10.100 TL maaş verecekler!

Bankada çalışmak isteyenlere müjde! 3 banka personel alımı yapıyor! İşe alım sürecinde başvuru şartları da belli oldu. Başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir, hangi illerde işe alım yapılacak? Soruları merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden ulaşabilirsiniz…

Bankacılık hayali kuranlara işe alım! 2022'de kamu ve özel bankalar binlerce kişiyi memur ve işçi olarak istihdam edecek. Tüm başvuru bilgileri verildi. Ayrıca çeşitli pozisyonlar için iş ilanı yayınlayan 3 banka da bazı pozisyonlar için KPSS şartının geçerli olmadığını bildirdi. KPSS veya sınav şartları olmadan iş arayanlar bu habere çok sevindi. Başvuru şartları nelerdir? Açık pozisyonlar nelerdir? İşte cevaplar...

Ziraat, Vakıfbank ve İş Bankası işe alım için ilan yayınladı.

İŞ BANKASI ŞOFÖR ALIMI

Geçen hafta yayınlanan İş Bankası şoför işe alımına göre başvuru sona eriyor.

İş Bankası şoför işe alım ilanına henüz başvurmamış olan adayların en geç 17 Ekim 2022 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurular sadece internet üzerinden yapılacaktır.

BAŞVURU ALINACAK OLAN İLLER

Erzincan,

İskenderun/Hatay,

İstanbul,

İzmir,

Mersin.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN