İSTOÇ sabah kaçta açılıyor, hafta sonu çalışır mı? İSTOÇ tatil günleri ne zaman? İSTOÇ çalışma saatleri 2022

İSTOÇ sabah kaçta açılıyor, hafta sonu çalışır mı? İSTOÇ tatil günleri ne zaman? İSTOÇ çalışma saatleri 2022

İSTOÇ çalışma saati kaçtır? İSTOÇ sabah kaçta açılıyor, hafta sonu çalışır mı? Soruları pek çok kişi tarafından büyük bir merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

İSTOÇ, İstanbul'un Bağcılar semtinde bir ticaret yerinin adıdır. İstanbul'un en eski alışveriş semtleri Eminönü, Tahtakale ve Sirkeci'de, örneğin trafik sorunu ve turizm nedeniyle yeni bir merkeze taşınma ihtiyacı nedeniyle kısa adıyla bilinen İstanbul Toptancı Çarşısı açıldı. İSTOÇ, 1 milyon 100 bin metrekare alan üzerine kuruldu.

İSTOÇ ÇALIŞMA SAATİ 2022

İSTOÇ; Hırdavat, plastik ürünler, melamin, kırtasiye, kağıt, hırdavat, gıda, ofis ve mobilya malzemeleri, ev tekstili, züccaciye, medikal, reklam ürünleri, av malzemeleri ve ikinci el arabalar gibi birçok meslek grubu bulunmaktadır. İSTOÇ hafta içi ve Cumartesi günleri açıktır. ISTOÇ 06:30'da açılır ve 21:00'de kapanır.

İSTOÇ HAFTA SONLARI AÇIK MI?

İSTOÇ sadece hafta içi değil hafta sonu da hizmet veriyor. Cumartesi günü açık olan İSTOÇ, Pazar günü kapalıdır. ISTOÇ, hafta sonları ve hafta içi 06:30'dan 9:00'a kadar açıktır.

İSTOÇ BAYRAM GÜNLERİNDE AÇIK MI?

İSTOÇ; Şeker Bayramı, Kurban Bayramı ve 1 Ocak Yılbaşı gibi dini bayramlarda kapalıdır. Ancak 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatillerde açıktır.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN