KOSGEB saat kaçta çalışıyor? KOSGEB hafta sonu açık mı? 2022 KOSGEB çalışma saatleri ve günleri

KOSGEB saat kaçta çalışıyor? KOSGEB hafta sonu açık mı? 2022 KOSGEB çalışma saatleri ve günleri

KOSGEB çalışma saatleri merak edilirken internet üzeriden sıklıkla konu hakkında araştırma yapılmaktadır. KOSGEB saat kaçta açılıyor? KOSGEB saat kaçta kapanıyor? 2022 KOSGEB çalışma günleri ve saatleri haberimizde yer almaktadır.

İş hayatında başarılı olmak isteyenlerin hayali yeni bir iş kurup maddi sorunlarından arınmak olurken Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı veya bilinen kısa adıyla KOSGEB, 1990 yılından bu zamana kadar hizmet verirken vatandaşlar KOSGEB çalışma saatlerini araştırmaktadır. KOSGEB saat kaçta çalışıyor? KOSGEB saat kaçta açılıyor? İşte detaylar...

2022 KOSGEB ÇALIŞMA SAATLERİ

KOSGEB üzerinden vatandaşlar rahatlıkla işlemlerini halletmektedir. Her il de bulunan KOSGEB müdürlükleri hafta içi her gün sabah 08.00 ve akşam 17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Aynı zamanda gün içerisinde 12.00 ve 13.00 arasında öğle tatili kabul edildiğinden kapatılır.

KOSGEB HAFTA SONU AÇIK MI?

KOSGEB il müdürlükleri hafta içi her gün hizmet verirken hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri kapalıdır. Bu nedenle yapılacak işlemler için hafta içi mesai saatlerinde yapılması gerekmektedir.

KOSGEB BAYRAMDA AÇIK MI?

Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere resmi bayramlarda da KOSGEB tatil kabul edildiğinden hizmet vermemektedir. Aynı zamanda arefe günleri de yarım gün olarak açıktır. 

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN