Kredi kartı olmadan taksitle telefon alınır mı? Taksitli telefon alma yolları

Kredi kartı olmadan taksitle telefon alınır mı? Taksitli telefon alma yolları

Cep telefonu alacaklar kredi kartı olmadan taksitle nasıl telefon alınır sorusuna yanıt aramaktadır. Taksitle telefon satışı yapan yerler var mı? Taksitle telefon nasıl alınır? Nereler taksitle telefon satışı yapıyor? İşte, taksitli telefon satışları hakkında merak edilen detaylar haberimizde

Cep telefonlarının fiyatları gün geçtikçe artmaya devam ederken vatandaşlar taksitle telefon alma yollarını araştırmaktadır. Kredi kartı kullanılmadan telefon almak mümkün mü? sorusu ise sıklıkla araştırılıp sonuca varılması istenmektedir. Cep telefonu satışlarından kaldırılan taksit seçeneği birçok kişinin işini zorlaştırsa da farklı yolları da vardır. Kredi kartı olmadan taksitle telefon nasıl alınır? Taksitle telefon alma yolları haberimizde

TAKSİTLE TELEFON NASIL ALINIR?

Zorlaşan ekonomi üzerine peşin telefon almak hayal olurken vatandaşlar taksit ile cep telefonu alma yollarını araştırmaktır. Kredi kartı kullanmadan taksitle telefon almak mümkün. Operatörler üzerinden faturaya ek olarak telefon sahibi olunurken aynı zamanda büyük firmalar Ev-kur gibi mağazalardan da taksitle kredi kartı gerekmeden telefon alınmaktadır. Bunun yanı sıra hem taksit kolaylığı için küçük esnaflarda tercih edilmektedir.

Taksitle telefon alma

EVKUR TAKSİTLE TELEFON ALMA

Evkur üzerinden kredi kartı şartı bulunmadan telefon almak mümkündür. Evkur üzerinden her ürün yer aldığı gibi teknolojik aletlerde vardır. Satın alma işlemlerinden önce kişinin sicile bakılır ve senet üzerinden satış gerçekleştirilir. Senet ile yapılan ödemeler taksitli olarak her ay ödenir fakat bu durumda alınan telefonlar piyasa değerinden yüksek satın alınmış olunmaktadır. Evkur üzerinden cep telefonu ve elektronik eşyaların alınması çok tavsiye edilmemektedir.

FATURAYA EK TELEFON NASIL ALINIR?

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom servisi sayesinde hatlar üzerine cep telefonu almak kolay hale geldi. Faturaya ek olarak alınan telefonlar piyasa değerinin daha yüksek fiyatıyla alınmaktadır. Bu nedenle diğer yöntemler araştırılsa da taksitli olarak telefon almak artık zor hale geldi. Tanıdık birinden elden taksitli telefon alabilecekler daha karlı çıkmaktadır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN