Kuyumcukent saat kaçta kapanıyor? Kuyumcukent AVM hafta sonu açık mı? 2022 kuyumcukent çalışma saatleri

Kuyumcukent saat kaçta kapanıyor? Kuyumcukent AVM hafta sonu açık mı? 2022 kuyumcukent çalışma saatleri

Kuyumcukent AVM çalışma saatleri internet üzerinden sıklıkla araştırılmaktadır. Kuyumcukent saat kaçta açılıyor? Kuyumcukent hafta sonu ve bayramlarda açık mı? 2022 Kuyumcukent AVM çalışma saatleri ve günleri haberimizde

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde bulunan Kuyumcukent AVM içerisinde kuyumcu dükkanları değil aynı zamanda nikah salonu, çok amaçlı toplantı salonları ve evliliğe dair birçok düzenlemeler yapılmaktadır. Bunun üzerine Kuyumcukent AVM çalışma saatleri merak edilmektedir. Kuyumcukent AVM sabah saat kaçta açılıyor? Kuyumcukent AVM saat kaçta kapanıyor? İşte detaylar...

2022 KUYUMCUKENT AVM ÇALIŞMA SAATLERİ

Düğün alışverişlerinde yoğun tempo olurken vatandaşlar AVM içerisinde kuyumcu arayışında olmaktadır. Kuyumcukent AVM ise sabah 10.00'da açılırken akşam saat 22.00'de kapatılmaktadır.

KUYUMCUKENT AVM HAFTA SONU AÇIK MI?

Kuyumcukent AVm sadece hafta içi değil hafta sonu da açıktır. Hafta sonu çalışma saatlerinde farklılık olmayıp sabah saat 10.00 ile 22.00 arasında hizmet vermektedir.

KUYUMCUKENT AVM BAYRAMDA AÇIK MI?

Kuyumcukent AVM, Ramazan ve Kurban Bayramında kapalı olurken resmi bayramlarda ise hizmet vermektedir. Bunun haricinde yer alan 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde ise açıktır. 

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN