Macfit sabah kaçta açılıyor, hafta sonu çalışır mı? Macfit tatil günleri ne zaman? Macfit çalışma saatleri 2022

Macfit sabah kaçta açılıyor, hafta sonu çalışır mı? Macfit tatil günleri ne zaman? Macfit çalışma saatleri 2022

Macfit çalışma saati kaçtır? Macfit sabah kaçta açılıyor, hafta sonu çalışır mı? Soruları pek çok kişi tarafından büyük bir merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Macfit 2007 yılından bu yana ülkemize hizmet veren bir firmadır. Macfit kurulduğu günden bu yana büyümesini sürdürmüş ve bugün birçok şehirde spor salonları açmayı başarmıştır. Profesyonel eğitmenler son teknolojiye sahip salonlarda çalışmaktadır. Ülkemizdeki en popüler spor salonlarından biridir ve her geçen gün müşterilerini arttırmaktadır. Macfit ve spor salonlarına kaydolan müşteriler sabah kaçta açıldıklarını, akşam kaçta kapandıklarını ve saat kaçta açık olduklarını soruyorlar. İşte detaylar…

MACFİT AÇILIŞ SAATLERİ 2022

Macfit salonları ülkemizde pek çok şehirde bulunmaktadır. Tüm bu salonların çalışma saatleri hafta içi ve hafta sonu farklıdır. Hafta içi 07:00'de hizmete başlayan Macfit, akşam 23:00'te kapanıyor. Hafta sonları tüm ofisler sabah 8:00'de açılır ve saat 21.00'de kapanır.

MACFİT HAFTA SONLARI AÇIK MI?

Macfit sadece hafta içi değil, aynı zamanda Cumartesi ve Pazar, yani hafta sonunda da açıktır. Ancak hafta sonları çalışma saatleri farklıdır. Hafta sonları şubeler sabah 8:00'den akşam 9:00'a kadar açıktır.

MACFİT BAYRAMDA AÇIK MI?

Macfit; Ayrıca Ramazan Bayramı (Şeker Bayramı), Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ve 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Mayıs - 1 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatillerde de açıktır. Resmi tatillerde ve dini bayramlarda spor salonuna giderek spor yapabilirsiniz.

16 yaşını doldurmuş tüm vatandaşlarımız üyelik ücretlerini online olarak veya ofisleri ziyaret ederek kaydolabilirler.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN