Öğretmene banka promosyonu ne zaman yatar? MEB Öğretmen maaş promosyon ödeme tarihleri

Öğretmene banka promosyonu ne zaman yatar? MEB Öğretmen maaş promosyon ödeme tarihleri

MEB ile Vakıflar bankası anlaştı. MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) personelleri promosyon alacak. Çalışanlar, promosyonların ne zaman ve ne kadar olarak alınacağını araştırmaya başladı. Peki öğretmene banka promosyonu ne zaman verilecek? MEB personel promosyonu ne zaman yatar? İşte merak edilenler...

Milli Eğitim Bakanlığı personellerine sağlanan promosyon fırsatı özellikle öğretmenlere tanınan fırsat olurken ne kadar olduğu ise merak edilmektedir. Promosyon ödemelerine zam gelmesiyle beraber öğretmen promosyon ödemelerinin ne zaman ve ne kadar olduğu internet arama motorunda araştırılmaya başlandı. MEB personel promosyonu ne zaman yatırılacak?

MEB BANKA PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR?

MEB Mahmut Özer tarafından verilen talimat üzerine Vakıflar Bankası ile sözleşme imzalanarak 3 bin TL ödemesi yapılırken banka merkez teşkilatı personellerine 22 bin 500 TL ödeme yapılarak toplam ücret 25 bin 500 TL'ye çıkarıldı.

MEB PROMOSYON ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATIRILACAK?

Vakıflar Bankası MEB şubesi imzalanan sözleşmeye göre ödenecek olan MEB promosyon ödemelerinin 16 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşeceği ve kişilerin maaş hesabına göre yapılacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN