Onur Şener kimdir, neden öldürüldü? Müzisyen Onur Şener nerede çalışıyordu, kim öldürdü?

Onur Şener kimdir, neden öldürüldü? Müzisyen Onur Şener nerede çalışıyordu, kim öldürdü?

Bir gece kulübünde çalışan ünlü müzisyen Onur Şener uğradığı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Bir grubun darplarına dayamayan Şener’in neden öldürüldüğüne dair detaylar araştırılmaktadır. Ünlü müzisyen Onur Şener neden öldü, kim tarafından öldürüldü?

Ankara ilinin Çankaya ilçesine bağlı Çayyolu semtinde bulunan bir eğlence mekanında gerçekleşen tartışma sonucu ölüm ile sonuçlandı. Bir grubun mekana girişi ile olaylar başlarken dur durak bilmeyen kişiler ünlü müzisyen Onur Şener’e saldırdı. Çıkan kargaşa da hayatını kaybeden Şener neden ve nasıl öldürüldü? Onur Şener’in düşmanı var mı? İşte, Onur Şener’in ölümüne ilişkim detaylar haberimizde yer almaktadır 

ONUR ŞENER’İN ÖLÜM NEDENİ NEDİR? 

Türkiye’nin gündemine damga vuran şok ölüm herkesim hayretlere sürükledi. Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir mekanda sahne alan Şener’den bir grup istek parça çalmasını istedi. Fakat Şener, o istek şarkıları bilmediğini belirtmesi üzerine o grup sözlü olarak hakaretlerde bulundu. Sözlü tartışma yerini şiddete bırakırken personellerin ve müşterilerin araya girmesi sonucunda kavga sonuçlandı. 

ONUR ŞENER’İN ÖLÜM ANI 

Çayyolu’ndaki eğlence mekanında çıkan kavganın sonlanması sonrası bir grubun Şener’den hırsını alamadığından evine doğru giden ünlü ismin önünü kesti. 3 kişi ellerinde bulunan cam şişeler ile Şener’i darp etmeye başladı. Olaya şahitlik edenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri gelerek kavgayı sonlandırdı. Fakat Onur Şener’in boğazına gelen cam parçaları ağır yaralanmasına neden olurken kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. 

Onur şener ölümü

ONUR ŞENER’İN KATİLLERİ YAKALANDI MI? 

Ankara Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği olayı eke alarak 3 zanlıyı gözaltına aldı. Hayatını kaybeden ünlü isim Şener’in cenazesinin yarın ikindi namazında Ankara’da toprağa verileceği bilgisi paylaşıldı. Şener’in katillerinin tutuklanması sonrası bu kişilerin kim olduğu merak konusu oldu. Haluk Levent’in yaptığı açıklama üzerine zanlıların ikisinin Çalışma Bakanlığında müfettiş olduğu haberleri yayıldı. 

ONUR ŞENER KİMDİR? 

1977 yılında dünyaya gelen ünlü müzisyen TED Koleji’nden 1995 yılında mezun olurken evliliğinden de bir kız çocuğu vardır

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN