Sürat Kargo saat kaçta açılıyor? Sürat Kargo hafta sonları ve bayramlarda açık mı? Sürat Kargo çalışma saatleri 2022

Sürat Kargo saat kaçta açılıyor? Sürat Kargo hafta sonları ve bayramlarda açık mı? Sürat Kargo çalışma saatleri 2022

Kargoya yolu düşen vatandaşlar kargoların çalışma saatlerini merak ediyor.Türkiye'de faaliyet gösteren kargo şirketlerinden biri olan Sürat Kargo’nun saat kaçta açıldığı araştırılıyor. İşte Sürat Kargo çalışma saatleri…

2003 yılında kurulan Sürat Kargo Türkiye'deki en büyük kargo firmaları arasında yer almaktadır. 19 bölge müdürlüğü, 24 transfer merkezi, 556 şube, 34 nokta, 5 Mobil Şube, 772’nin üstünde mobil dağıtım alanı, 1278 araçlık filosu ve 4000’den fazla çalışanı ile hizmet vermeye devam ediyor. Kurulduğu tarihten bu yana büyümesine devam eden Sürat Kargo 220’den fazla ülkede dağıtım yapmaktadır. Kargo alımı ve gönderimi gibi çeşitli işlemler yapan Sürat Kargo'nun saat kaçta açıldığı merak ediliyor. İşte Sürat Kargo çalışma saatleri…

SÜRAT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ 2022

Türkiye'de hizmet veren Sürat Kargo şubelerinin çalışma saatleri coğrafi bölgeye göre farklılık göstermektedir. Hafta içi ve hafta sonu çalışmalarını sürdüren Sürat Kargo öğle tatili yapmamaktadır. Sürat Kargo sadece pazar günü kapalıdır. Sürat Kargo şubeleri haftanın her günü açıktır. Doğu illerinde yer alan Sürat Kargo çalışma saatleri şu şekildedir:

Hafta İçi 08:30 – 18:00 arasında açıktır.

Cumartesi günü 08:30 –14:00 arasında açıktır.

Batı illerinde yer alan Sürat Kargo çalışma saatleri şu şekildedir:

Hafta İçi 09:00 – 18:30 arasında açıktır.

Cumartesi günü 09:00 –14:3 arasında açıktır.

Sürat Kargo Çalışma Saatleri

SÜRAT KARGO HAFTA SONU AÇIK MI?

Sürat Kargo, Cumartesi günü hizmet vermektedir. Pazar günü tüm Sürat Kargo şubeleri kapalıdır. Şubeler Cumartesi günü öğleye kadar kargo dağıtımı ve teslimatı yapmaktadır. Cumartesi günü teslim edilmeyen kargolarınız Pazartesi günü Teslim edilecektir.

SÜRAT KARGO BAYRAMDA AÇIK MI?

Sürat Kargo bayram günlerin açık değildir. Hafta sonları dışında Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, bayram arefeleri,1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde Sürat Kargo şubeleri hizmet vermemektedir. Bununla birlikte Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Sürat Kargo hizmetlerine devam etmektedir.

Sürat Kargo için verilen çalışma saatleri tüm illerde geçerli olan çalışma saatleridir.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN