TOKİ Muş Korkut, Merkez ilçesi 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? 2022 Muş TOKİ kura çekiliş sonuçları isim sorgulama..

TOKİ Muş Korkut, Merkez ilçesi 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? 2022 Muş TOKİ kura çekiliş sonuçları isim sorgulama..

TOKİ'nin Muş için düzenlediği 1.150 konut projesinin kura çekimi bugün yapıldı. Başvuru yaparak şansını denemek isteyen binlerce kişi TOKİ kura çekiliş sonuçlarını araştırıyor. Peki, TOKİ Muş kura sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar nereden ve nasıl öğrenilir? İşte, TOKİ Muş konutları kura çekim sonuçları...

TOKİ Muş projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 konutların kura çekimi bugün gerçekleştirildi. TOKİ projesine başvurarak şansını denemek isteyen vatandaşlar kura sonuçlarını heyecanla araştırıyor.

TOKİ MUŞ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ'nin Muş merkezdeki 1.071 ve Korkut ilçesindeki 79 konut projesi başlıyor. TOKİ Muş projesi için kura çekilişi bugün yapıldı. Kura çekilişi sonrasında birçok vatandaş sonuçları merak ediyor.

Kura sonuçlarını öğrenmek isteyenler TOKİ resmi sosyal medya hesabı üzerinden sonuçlara ulaşabilirler.

TOKİ tarafından noter eşliğinde canlı yayınla gerçekleştirilen çekilişlerin sonucu aynı zamanda TOKİ resmi internet sitesinden de öğrenilebiliyor.

KURA ÇEKİLİŞLERİ 28 KASIM'A KADAR DEVAM EDECEK!

Kilis ile Muş illerinde gerçekleştirilen kura çekimlerinin ilk etabı 28 Kasım tarihine kadar devam edecek. Toplam 11 ili kapsayan kuraların çekileceği tarihler ile kura sayıları şöyle:

17 Kasım Perşembe: Kilis 550 konut - Muş 1150 konut

18 Kasım Cuma: Bingöl 100 konut – Gaziantep 10 bin 24

19 Kasım Cumartesi: Erzurum 2 bin 420 konut

22 Kasım Salı: Tunceli 250 konut

23 Kasım Çarşamba: Elazığ 1831 konut – Gaziantep devam edecek

24 Kasım Perşembe: Adıyaman 2 bin 650

26 Kasım Cumartesi: Malatya 2 bin 791

28 Kasım Pazartesi: Diyarbakır 5 bin 550 konut

 toki kura çekilişi muş

TOKİ KURA ÇEKİLİŞLERİ NASIL YAPILIYOR?

TOKİ tarafından kura çekilişleriyle ilgili yapılan açıklama şu şekildedir:

1) Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malullerine konut sayısının %5'i kadar kontenjan ayrılacak, kontenjan fazlası başvuru olması halinde hak sahipleri kura ile belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır

2) "En Az %40 Engelli Vatandaşlara" konut sayısının %5'i kadar kontenjan ayrılacak, kontenjan fazlası başvuru olması halinde hak sahipleri kura ile belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.

3) Emekli Vatandaşlara konut sayısının %20'isi kadar kontenjan ayrılacak, kontenjan fazlası başvuru olması halinde hak sahipleri kura ile belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.

4) Genç Vatandaşlara konut sayısının %20'i kadar kontenjan ayrılacak, kontenjan fazlası başvuru olması halinde hak sahipleri kura ile belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.

5) Diğer Konut Alıcı Adayları için İdaremizin genel uygulamalarında olduğu üzere kura ile hak sahipleri belirlenecektir. Kurada, hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 5 (beş) iş günü sonrasında Başvuru yapılan Bankanın yetkili Şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilecektir.* Projenin bağımsız bölüm listesi ve konut fiyatları belirlendikten sonra İdarece tespit edilen tarihte "Konut Belirleme Kurası" çekilecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN