Tüm emeklilere 3 yıllık peşin ödeme! SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı emeklilerin hesaplarında 5 bin TL nakit ödeme

Tüm emeklilere 3 yıllık peşin ödeme! SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı emeklilerin hesaplarında 5 bin TL nakit ödeme

Emekli promosyon ödemelerinde yarış halinde olan bankalar tarafından teklifler gelmeye başladı. Alınan yeni kararlar üzerine Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından 3 yıllık promosyon ödemelerinin peşin olarak yapılacağı belirtildi. İşte, emekli promosyonların toplu ödemeye ilişkin detaylar haberimizde yer almaktadır.

Bankalar arasında devam eden promosyon yarışında geri de kalan kamu bankalarından atak geldi. 3 yıllık peşin ödeme yapacağını duyuran Ziraat Bankası'ndan müjdeli haber emeklileri sevindirdi. Promosyon yarışına katılan Ziraat Bankası emeklilerine sunduğu fırsat hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır 

3 YILLIK PEŞİN ÖDEME

SGK üzerinden emekli olan herkese 3 yıllık peşin ödeme yapılacağı belirtildi. Ziraat Bankası ise bu bankalar arasında yer almaktadır.

3.500 TL'ye kadar emekli maaş alanlara 3 bin TL,

3.500 - 7.500 TL aralığında maaşı olanlara 3.500 TL,

7.500 TL ve 10 bin TL aralığında maaşı olan emeklilere ise 4.500 TL,

10 bin TL üzeri maaşı olanlara ise 5 bin TL ödeme yapılacağı belirtildi.

Ziraat bankası müşterileri 2020 yılına ilişkin promosyon tutarlarının iade etmeden başvurularının yapılabileceği ve 2022 ödemelerinden yararlanabileceği belirtildi.

PROMOSYON ÖDEME BAŞVURULARI NEREDEN YAPILIR?

18 Ekim ve 1 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan promosyon ödemelerinde banka tarafından açıklama yapıldı. Emekli aylıklarını Ziraat Bankası üzerinden alacak olan kişilerin yararlanabileceği promosyon ödemesi için aynı zamanda 3 yıllık peşin ödeme yapılacağı belirlendi. Promosyon kampanyası için başvuru yapacak olanlar ise Ziraat bankası şubeleri, ATM, SMS ve müşteri hizmetlerini arayarak gerçekleştirebilir. 4757'ye PRO yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarası yazılarak kısa mesaj göndermek yeterli olmaktadır. 

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN