Vakıfbank'da kasım promosyon rüzgarı esecek! Vakıfbank promosyonunu arttırdı, emeklileri topladı... İşte bankanın Kasım promosyon kampanyası

Vakıfbank'da kasım promosyon rüzgarı esecek! Vakıfbank promosyonunu arttırdı, emeklileri topladı... İşte bankanın Kasım promosyon kampanyası

Ekim ayına ait promosyonların düzenlenmesi işlemi devam ediyor. MEB ile Vakıfbank arasında yapılan anlaşma ile promosyon miktarı 25.500 TL'ye çıktı. İşte detaylar...

Vakıfbank ile MEB arasında yapılan anlaşma sonucunda MEB çalışanlarına verilecek olan promosyon ücreti güncellendi. Bu kapsamda, 22.500 TL olan promosyonlar 25.500 TL'ye çıktı.

MEB İLE VAKIFBANK ARASINDAKİ ANLAŞMA PROMOSYONU ARTIRDI

MEB tarafından yapılan açıklamada, MEB'in merkez teşkilatında görevli olan personellerin maaş ile ücret gibi ödemesinin yapıldığı Vakıfbank'la personel başına 3.000 TL ödenecek şekilde 1 Ocak 2021 tarihi itibari ile geçerli olan ve 3 seneyi kapsayan banka promosyonu anlaşması, MEB Bakanı Mahmut Özer'in talimatı ile yenilendi.

Vakıf Bankası Genel Müdürlüğü'yle gerçekleştirilen görüşmelerin sonucunda 31 Aralık 2023 tarihinde bitecek maaş promosyonu sözleşmesi, 2 sene ilave ile yenilendi. Bu doğrultuda, önceden personel başına 3.000 TL'ye ek olarak 22.500 TL daha eklenerek maaş promosyonları 25.500 TL'ye çıkartıldı.

 vakıfbank meb promosyonu

Vakıfbank MEB şubesi ile imzalanan sözleşme doğrultusunda, bankanın promosyon ödemesi 16 Kasım 2022 tarihinde hesaplara yatacak.

MEB'e bağlı taşra teşkilatlarında görevli olan personeller de bağlı oldukları il ile ilçenin milli eğitim müdürlüklerince önceden alınmış olan karara göre sözleşmeli oldukları bankalar ile çalışmalarını yürütmeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN