Ziraat Bankasından Bankkart sahiplerine müjde üstüne müjde! 250 TL hediye edilecek! Acele edin son tarih 14 Kasım

Ziraat Bankasından Bankkart sahiplerine müjde üstüne müjde! 250 TL hediye edilecek! Acele edin son tarih 14 Kasım

Ziraat Bankası'nın müşterilerine özel kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Banka tarafından yapılan açıklamada, Bankkart kullanıcılarına 250 TL indirim uygulanacağı belirtildi. İşte, Ziraat Bankası Bankkart indirimiyle ilgili detaylar...

Ziraat Bankası tarafından yapılan yeni açıklamada, Bankkart kullanıcıları için yeni bir kampanyaya imza atıldığı duyuruldu. Bu kapsamda 14 Kasım tarihine kadar geçerli 250 TL indirim fırsatı sunuluyor.

Bankkart kullanıcıları, elektronik eşyalarda geçerli tek seferlik Bankkart POS ile yapacakları 5 bin TL ve üstü alışverişlerde 250 TL'lik indirim hakkı kazanıyor.

BANKKART 250 TL İNDİRİMİNİN DETAYLARI

1-14 Kasım 2022 tarihlerinde geçerli olan kampanyaya katılımlar Bankkart Mobil ya da bankkart.com.tr adresinden yapılmaktadır. Kampanyaya katılım sağlayanlar, kampanya süresi boyunca Bankkart ve Bankkart anlaşması olan Elektronik Eşya kategorisindeki üye işyerlerinden Bankkart POS üzerinden tek seferlik 5 bin TL ve üstü alışverişlerinde 250 TL indirim kazanacaklar.

Ana faaliyet alanı elektronik eşya olmayan e-ticaret ile ana faaliyet alanı elektronik eşya olmayan fiziki üye işyerlerinden gerçekleştirilen alışverişler kampanya dahilinde olmayacaktır. Aynı işyerinden aynı günde yapılan işlemlerden yalnızca ilki kampanya dahilinde olacaktır.

Kampanya Bireysel Bankkart, Bankkart Başak ile Bankkart Business kullanıcılarını kapsıyor. Her müşterinin kampanya süresince kazanacağı azami indirim 250 TL ile sınırlandırılmıştır. Söz konusu indirim miktarı hak kazanan müşterilerin hesaplarına 18 Kasım 2022'de yansıyacaktır.

ziraat bankası bankkart

Katılma hakkı yalnızca asıl kart sahibi müşterilerdedir. Sadece e-ticaret hizmeti olan üye işyerlerinden yapılacak alışverişler kampanya dahilinde yer almamaktadır.

Karta para yükleme işlemi de kampanya dahilinde değildir. Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri de dahil değildir.

Kampanya sürecinde yapılmış olan işlemlerin iadesi ile iptali halinde uygulanan indirim miktarı geri alınarak hesaba ya da kredi kartına borç şeklinde yansıtılacaktır.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN