Bir tane muzla 2 dakikada harikalar yaratın! Hem lezzetli hem sağlıklı: Herkes bu tarif için peşinizde koşacak

Bir tane muzla 2 dakikada harikalar yaratın! Hem lezzetli hem sağlıklı: Herkes bu tarif için peşinizde koşacak

Kahve yanlarınızda yada tatlı krizinizin tuttuğunda şipşak kolayca hazırlayabileceğiniz güzel bir tarifimiz var. Muzlu fit atıştırmalık tarifimizle hem kahve saatlerinizi güzelleştirin hem de tatlı krizlerinizi kolayca bastırın...

Hepimiz hiç şüphesiz pratik tarifleri çok seviyoruz. İşte o pratik tariflerden bir yenisi ile karşınızdayız. Muzlu fit atıştırmalıklarla hem açlığınızı yatıştırabilir hem de kahve saatlerinizin yanında gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Mutfakta sadece 5 dakika içinde kolayca hazırlayabileceğiniz muzlu fit atıştırmalıklar şık olduğu kadar üstelik çok da doyurucu. İşte muzlu fit atıştırmalığın ayrıntılı tarifi şöyle;

MALZEMELER

1 adet muz

1,5 su bardağı hindistan cevizi

1 yemek kaşığı kakao

1 yemek kaşığı labne

Bulamak için:

Fındık kırığı

YAPILIŞI

Damak çatlatan lezzet muzlu fit atıştırmalık tarifimiz için karıştırma kabımızı alalım. İçine muzu koyup çatalla püre haline getirelim. Daha sonra içine kakaoyu, hindistan cevizini ve labneyi ekleyelim. Bu malzemelerimizi güzelce karıştıralım ve küçük parçalar koparıp elimizde yuvarlayarak küçük toplar haline getirelim. Elde ettiğimiz muz toplarını fındık kırıklarına bulayalım.

img-3058-web.jpg

BU LEZZET HEM ŞIK HEM DE ÇOK DOYURUCU

Muzlu fit atıştırmalıklarımızın dinlenmesi için buzdolabında en az 1,5 saat dinlendirelim. Bu süre sonunda buzdolabından çıkarıp servis edelim.

AFİYET OLSUN...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN